Paradise Poker
Postavio 24 februar 2012 - 16:18
Ako ti se vise svidja: Na obavestenje od strane nasih vlasti da je Zakonom zabranjeno koristiti njihove usluge oni su jednostavno prekinuli vezu.
copy-paste je najveci izum u istoriji covecanstva
Postavio 24 februar 2012 - 16:28
ne kapiram te steve jel mislish da je ovo zaista trenutak za crni humor ili sta god si hteo da postignesh tim postom
Postavio 24 februar 2012 - 16:36
mikica, na 24 februar 2012 - 16:28, je rekao:
ne kapiram te steve jel mislish da je ovo zaista trenutak za crni humor ili sta god si hteo da postignesh tim postom
A sta si ocekivao da ce se desavati u buducnosti...
A moj prethodni post je bio komentar djurove neverice da smo banovani od strane kuce a ne zbog blokade provajdera.
A poker klijent ti je i dalje dostupan, jedino je problem sto isplata ide preko sajta
Ovaj članak je uredio steve hitzic: 24 februar 2012 - 16:40
Postavio 24 februar 2012 - 16:53
e pa onda smo ga bukvalno najebali posto ce 99 posto soba uciniti isto a niko nema interesa da udje potpuno legalno na nase trzishte posto smo previse mali a vecina igraca nije dovoljno dobra da bi napustilo drzavu zbog pokera posto treba napustiti prijatelje porodicu ili je povesti sa sobom,treba imati jedno min 1,5k evra mesecno od pokera da bi bila dovojna motivacija za tako drasticnu promenu u zivotu
Ovaj članak je uredio mikica: 24 februar 2012 - 16:54
Postavio 24 februar 2012 - 17:01
Sto bi negde isao ako tunel mozes priustiti za sitnu lovu ili free.
Kad moze Kinez u onakvoj blokadi, mislim da je ovde ipak lakse probiti blokadu
Samo da radi isplata, gurace se to...
Kad moze Kinez u onakvoj blokadi, mislim da je ovde ipak lakse probiti blokadu
Samo da radi isplata, gurace se to...
Postavio 24 februar 2012 - 17:46
steve hitzic, na 24 februar 2012 - 16:36, je rekao:
A moj prethodni post je bio komentar djurove neverice da smo banovani od strane kuce a ne zbog blokade provajdera.
Povlacim rec. Malo sam pronjuskao unaokolo i ljudi navode da su dobili i (otprilike) oficijelnu potvrdu da sam sportingbet stoji iza ovoga.
Citat:
Citiraj
Hvala što ste kontaktirali Sportingbet
Zelimo da Vas obavestimo da je Sportingbet sproveo blokiranje srpskih IP adresa u svojoj medjunarodnoj ponudi zbog promena u srpskom zakonu o igrama na srecu.
Vase stanje na racunu je 231.61 EUR. Primicete sredstva na Moneybookers racun kroz 24h.
Zelimo da Vas obavestimo da je Sportingbet sproveo blokiranje srpskih IP adresa u svojoj medjunarodnoj ponudi zbog promena u srpskom zakonu o igrama na srecu.
Vase stanje na racunu je 231.61 EUR. Primicete sredstva na Moneybookers racun kroz 24h.
Prilicno retardiran nacin da se resi problem moram da dodam. Izdas komandu Apache serveru da ne salje nikakve odgovore na IP adrese sa Teritorije Republike. /Facepalm. Normalno bi bilo da bar posaljes poruku/obavestenje da je pristup sa Teritorije Republike od sada pa ubuduce blokiran i da ako imate pare kontaktirajte support blablabla.