Poker Srbija: Club Meridian Novi Sad written by Meridian

Skočite na sadržaj

PokerStars - najveca online poker soba
  • 3 Stranice +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ova tema je zaključana

Club Meridian Novi Sad

#31 Korisnik je van mreže   heradokt 

• Shark!
  • Grupa: Members
  • Članci: 325
  • Učlanjeni: 07-mart 08
  • Zahvaljen: 0 puta

Postavio 07 maj 2008 - 21:29

come2papa je rekao:

Ne znam neshto sam generalno u downu, nije samo poker u pitanju...Poslednjih 5 puta na pokeru sam izashao losh, u fudbalu na soniju ljudi koje sam drao po 5:0 vec mesec dana me dobijaju ili ih jedva dobijam, juche sam chuknuo kola jer sam ushao u krivinu kao da prvi put vozim po kishi...Moram da odmorim malo mozak...

Neko je bacio kletvu na tebe
Pitam li se ko.....
:D
How did you learn to play poker? By playing darts? :)
0

#32 Korisnik je van mreže   richard 

• V.I.P.
  • Članci: 711
  • Učlanjeni: 13-maj 07
  • LocationDORCOL
  • Zahvaljen: 1 puta

Postavio 08 maj 2008 - 11:33

jbg,losh horoskop definitivno...nije loshe ni odmoriti po nekad od svega podrzavam 100%
I kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci. I tada cu Partizane znaj. Da te volim ja!
Postavljena slika
0

#33 Korisnik je van mreže   pactko 

• Maniac!
  • Grupa: Administrators
  • Članci: 2177
  • Učlanjeni: 18-septembar 06
  • LocationBelgrade/SERBIA
  • Zahvaljen: 166 puta

Postavio 10 maj 2008 - 16:39

Ekspedicija u sastavu Roksha, Richard, Don Stefanelo i Pactko krece za Novi Sad... :lol: Stizemo nocas sa vestima... :lol:
0

#34 Korisnik je van mreže   Don Stefanello 

• Maniac!
  • Članci: 1567
  • Učlanjeni: 16-oktobar 07
  • LocationKonjarnik Republika

Postavio 10 maj 2008 - 16:44

Bez mene, nisam stigao zbog obaveza, jbg, a stvarno mi se igrao taj turnir, a konacno sam docekao neki veliki freezout turnir i neuspem da odem na njega, steta :cry:
0

#35 Korisnik je van mreže   richard 

• V.I.P.
  • Članci: 711
  • Učlanjeni: 13-maj 07
  • LocationDORCOL

Postavio 11 maj 2008 - 12:52

ekspedicija se vratila! podignute glave i s parama u dzepu:) Roksha 3. ja 6. rale 28. :) bravo Rokshi sto nas je uveo u cash i bravo meni sto sam nas uveo na finalni sto :D
sve u svemu turnir je bio ooooodlican ovakva konstrukcija chipova je zakon dok blinds nije skocio na 4000-8000 u svazkom momentu je bilo dovoljno chipova da moze da se igra a ne da bude bingo tako da...svaca cast za ovu ideju i ovako bi moglo i u bg- u u buduce na velikim turnirima da bude.
I kada ne budes prvi ti,i kada se cuju zvizduci. I tada cu Partizane znaj. Da te volim ja!
Postavljena slika
0

#36 Korisnik je van mreže   pactko 

• Maniac!
  • Grupa: Administrators
  • Članci: 2177
  • Učlanjeni: 18-septembar 06
  • LocationBelgrade/SERBIA
  • Zahvaljen: 166 puta

Postavio 11 maj 2008 - 14:53

Ja stvaaarno zahtevam od nadleznih u Meridianu da kazne na adekvatan nachin Shoneta i njegovog novog 'dealera pulena' kojeg obuchava. Mislim, stvarno nije u redu da choveku sa AJ izvuku A na flopu protiv mojih QQ, a onda kasnije da proteziraju strance severnjake, koji nichim izazvani placaju all in sa 9Toff i posle relativno finog flopa J9x (ja imam KJs), na riveru izvlache josh jednu 9-ku. Mislim, aloooooo! Jal ste vi chuli za akciju PODRZIMO DOMACE!?!?!?

Takodje, zeleo bih ovom prilikom da naglasim, da ce od sada, svako ko zeli sa mnom da ide u Ns, morati to debelo da plati. Proshli put Snupi i DonStefanelo ishli sa mnom i bili u parama, sada Roksha i Richard. Dakle, zelim da mi se pokriju putni troshkovi, buy-in za turnir i da imam besplatnu guaranu i kafu celo veche.

p.s. Takodje molim da se i Nadj kazni, jer sam mu trazio Shoneta kada blindsi dodju na 300, a on ga ubacio na blindsima 200 i na taj nachin je poremetio celokupan feng shui!!!

p.p.s. Richarde jbt! Sa AJ protiv onakvog se ide all in u situaciji kada se cheka finalni!

p.p.p.s. Richarde jbt! Sa 77 se dize sa D pozicije!

p.p.p.p.s. Jel zna neko neku dobru babu vracharu?
0

#37 Korisnik je van mreže   Don Stefanello 

• Maniac!
  • Članci: 1567
  • Učlanjeni: 16-oktobar 07
  • LocationKonjarnik Republika

Postavio 11 maj 2008 - 16:09

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Svaka cast za dzonija i rokshu :wink:

rale netreba ti vracara, sta oces, pa skinuo si kletvu, nisi zavrsio drugi :lol: :lol: :lol: :lol:
0

#38 Korisnik je van mreže   Meridian 

• Bonus cleared!
  • Članci: 61
  • Učlanjeni: 08-mart 07

Postavio 12 juni 2008 - 23:57

Kao i svake druge subote u mesecu , i ove Meridian poker klub u Novom sadu organizuje Veliki mesecni turnir u subotu 14. juna u 19.30 u Spensu.
Pocetni broj cipova je 6.500 i prva 3 nivoa blindovi rastu na 25 minuta svi ostali na 20, Ulaz je 3300+300 i zagarantovani fond je 120.000!!! Broj mesta je ogranicen na max 50 i minimalno 30 igraca. Zbog velikog interesovanja igraci se mole da se prijave na vreme. broj za informacije i rezervacije 064-00-633-72

Vas Meridian
0

#39 Korisnik je van mreže   Meridian 

• Bonus cleared!

Postavio 07 avgust 2008 - 21:49

Meridian poker klub u Novom sadu organizuje veliki mesecni turnir sa zagarantovanim fondom od 120.000 dinara. Turnir pocinje u subotu u 19.30 ( na Spensu) uz obaveznu rezervaciju zbog ogranicenog broja mesta. Buy-in 3.600 i pocetni broj cipova od 6.500. Prva 3 nivoa su po 25 minuta, a ostali po 20 minuta. turnir je FREEZOUT. Telefon za rezervacije i informacije 064-00-633-72

Vas Meridian
0

#40 Korisnik je van mreže   Meridian 

• Bonus cleared!

Postavio 19 decembar 2008 - 18:35

Meridian poker klub Novi sad organizuje Satelit za Novogodisnji turnir u Beogradu koji se odrzava 26.12.2008. Satelit se organizuje u subotu 20.12.2008 u 19.30 i ulaz je 500 din, sa dva re-buya u prvih sat vremena. Broj mesta je ogranicen na 40, pa svi koji zele da se prijave, neka to urade na vreme na broj 062-88-50-262.

Vas Meridian
0

#41 Korisnik je van mreže   fantastik 

• Čisti bonus...
  • Članci: 46
  • Učlanjeni: 28-maj 09
  • Zahvaljen: 2 puta

Postavio 21 septembar 2010 - 13:59

jel radi ovaj klub u Novom Sadu i ako radi na kojim mestima :roll:
0

#42 Korisnik je van mreže   pactko