Skočite na sadržaj

  • Prijavite se preko Facebook Prijavite se preko Twitter Prijavite se preko Windows Live Log In with Google      Prijavite se »   
  • Registrujte se SADA!

Fotografija

Poker Tracker i Holdem Manager [Pomoć i pitanja]


  • Please log in to reply
519 replies to this topic

#1 makimozak

makimozak

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 1132 Članci:
  • 448 thanks
  • Joined 07-avgust 08

Postavio 14 januar 2009 - 18:19

Ovde bismo mogli da diskutujemo o dva pomenuta programa. Postoji li neko ko igra malo vece limite a da ih ne koristi, kako analizirate svoju igru nakon sesije, koji je program za koje stvari bolji itd. A ne bi bilo lose ni da neko od boljih objasni one VPIP/PFR/blabla brojeve (mada to moze lako da se nadje na netu, ali na kraju krajeva tu sve moze da se nadje :))

Ja koristim Holdem Manager u trial periodu (ostalo mi jos 6 dana :)). Trebalo mi je odredjeno vreme da provalim osnovne stvari.
  • 0
- Uistinu fascinantna! Očigledan je napor da se desakralizuje epistemiološki jaz između evropske ideologije i sekularizovane imaginacije. Ovakva kreacija podrazumeva profilaktičku simfoniju, minimalistički izvedenu, podrazumeva se.
- Pa da, podrazumeva se. Normalno da se podrazumeva.

#2 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2923 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-februar 07
  • LocationNis

Postavio 15 januar 2009 - 20:16

He ovo videh tek sad ...a tako mi treba necija pomoc oko ovoga ...

Elem ...ja imam neku cracked verizju PT 3 ..i radi dobro, na mom ovom "sokoclau" ...malo koci al ide na 4 stola dobro da moze da se igra ...ALI

IMAM VELIKI PROBLME SA TIM STO MI DISPLAY HUD-a POKRIJE AMA BAS SVE ...I IMA IGRACA I NEKAD I NE VIDIM DAL IMA KARTE ILI NE ...TJ NEZNAM I DO SAD NISAM NASO (dobro nisam se bas mnogo trudio da nadjem ...ali sam istoriso 2-3 sata pokusavajuci u opcijama PT 3 i HUD-a ali nisam naso to ...) KAKO DA RASPOREDIM STATISTICKE PODATKE TAKO DA MI NE SMATAJU KO STO SAM VEC OPISAO GORE ..

A za ovaj drugi HM opasno se razmisljam za 2-3 meseca kad i ako prebacimo 1000$ da ga kupim ...jel citam da je extra i tako to ...ali otom potom ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#3 makimozak

makimozak

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 1132 Članci:
  • 448 thanks
  • Joined 07-avgust 08

Postavio 16 januar 2009 - 00:23

U HM mozes da ih pomeras tako sto ih drzis desnim dugmetom misa i vuces. Valjda je isto i u PT.

Neko je bio postovao ovde cracked verziju PT, ali ta vise kod mene ne radi, nije skroz crackovana :(

Mighty je ranije u svom videu pomenuo kako ce pokusati da nas prosvetli kako se pravilno koristi Holdem Manager. Mene najvise zanima sta raditi nakon sesije. Samo gledam bitnije ruke ili jos nesto?
  • 0
- Uistinu fascinantna! Očigledan je napor da se desakralizuje epistemiološki jaz između evropske ideologije i sekularizovane imaginacije. Ovakva kreacija podrazumeva profilaktičku simfoniju, minimalistički izvedenu, podrazumeva se.
- Pa da, podrazumeva se. Normalno da se podrazumeva.

#4 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2923 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-februar 07
  • LocationNis

Postavio 16 januar 2009 - 01:43

U PT 2 sa HUD-om sam i ja vido da moze ...ALI TO JE CAKA U PT 3 TO NE MOZE ...sto mi je ono za nepoverovati jer bi trebalo da je PT 3 kao novija verzija ...mada verovatno ima neka caka kako se to rasporedjuje i tako to ...koju je ne probaljujem ...


P.S. Maki a ako ti treba crakovana verzija PT 3 koje radi super za sada, imas na onim rapid sher serverima ili warez tako to ...ja sam tu skinuo i radi
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#5 jcpkr

jcpkr

    Bomb

  • Members
  • 198 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 15-januar 09

Postavio 16 januar 2009 - 17:54

ja imam crackani pt3. ako netko treba crack neka mi posalje pm.
  • 0

#6 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2923 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-februar 07
  • LocationNis

Postavio 16 januar 2009 - 20:20

Meni treba uputstvo kako da rasporedim ono statistcke podetke na HUD ...jer koliko sam je vido u PT 3 nema ona opcija da ih sam rasproedjujes kao u PT 2 ...sve vise imam misljenje da cu da dl negde cracovan PT 2 ...ovaj PT 3 je blaze receno lose urajden ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#7 jcpkr

jcpkr

    Bomb

  • Members
  • 198 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 15-januar 09

Postavio 17 januar 2009 - 23:05

mislim da bi ovo trebalo pomoc: http://www.pokertrac...ducts/PT3/docs/
  • 0

#8 Dendoni

Dendoni

    Nije fish!

  • Members
  • 37 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 07-juli 08
  • LocationPO

Postavio 23 januar 2009 - 23:42

gde da nadjem neki hand grabber ili nesto iste funkcionalnosti za Titan poker?
naravno besplatno...
edit : koristim hold em menager
  • 0
Genije je 1% nadahnu?a i 99% znoja.

#9 ThePedja

ThePedja

    Novajlija

  • Members
  • 2 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 20-februar 09

Postavio 21 februar 2009 - 00:48

Jel koristite crackovane verzije ovh programa? ili ih kupujete??

Koliko je uopste pametno da se koriste crackovane verzije na online-poker sajtovima?
  • 0

#10 cobra

cobra

    Site Admin

  • Administrators
  • 720 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 18-septembar 06
  • LocationKopenhagen/Danska

Postavio 21 februar 2009 - 22:50

Jel koristite crackovane verzije ovh programa? ili ih kupujete??

Koliko je uopste pametno da se koriste crackovane verzije na online-poker sajtovima?


Ima nas koji kupujemo a i onih koji koriste krakovane verzije. Licno mislim da je pametnije kupiti zbog update-a, i ne moras se misliti da li ta krakovana verzija radi na svim sajtovima. Imao sam krakovani PT i desavalo mi se da mi ne radi na svim sajtovima koje podrzava. Ako imas dovoljno novca za jedan od tih programa preporucujem ti da kupis.

Pozzz
  • 0

#11 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2923 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-februar 07
  • LocationNis

Postavio 11 maj 2009 - 14:37

Da li iako moze baza potataka o igracima, statistika i tako to, iz PT3 da se prabaci u HM ?
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#12 kokanidja

kokanidja

    Maniac!

  • Members
  • 532 Članci:
  • 4 thanks
  • Joined 11-februar 07
  • Locationmala soba, tri sa tri...

Postavio 11 maj 2009 - 15:04

Ne znam da li moze direktno , ali mozes da exportujes iz PT HH, pa ga odatle samo ucita HM
  • 0

.........................................................................................................................


#13 kambodza

kambodza

    Calling station?

  • Members
  • 10 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 26-april 08
  • LocationPodgorica

Postavio 11 maj 2009 - 21:09

Kao sto je kokanidja rekao.Napravi New folder na desktopu.Udji u PT-Database-Database management i onda Export.PT ce onda sve HH razvrstati po sajtovima npr. full tilt party itd.Sve ovo smjesti u New folder.
Otvori Holdem manager-import from folder(New folder) i to je to.Javi ako nesto zatreba :wink:
  • 0

#14 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2923 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-februar 07
  • LocationNis

Postavio 12 maj 2009 - 18:11

Javljam da sam ...indijanac ...uninstaliram PT 3 ...ono da malo rasteretim comp ...i onda GRESKA ...UNINSTALRIMA I ONAJ POSTQR SERVER STA LI JE VEC ...

I sad imam problem nece HM da se startruje bez toga kako to sad da resim ?
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#15 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2923 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-februar 07
  • LocationNis

Postavio 12 maj 2009 - 18:28

Jaooo da bre ...sad se secam tu sam se pitao i kad sam PT 3 instalrio sta je to postgresq ...to je onaj program za baze podataka ...mora neki server da se napravi ...

e sad je moze to da se dl sa net-a i normalno instalria ili to mora nesto preko HM sajta ...crakovano ili kako vec ???
  • 0
Sve je ...
Relativno ...