iluminator, na 27 decembar 2011 - 02:39, je rekao:
Reci mi samo kako si radio withdraw sa HighPulse, mooneybookers ili na VISA karticu ili koju vec?
Ja sam pokusao juce da idem withdraw ali kada odem na Cash Out pod opcijom "Withdraw to:" nemam nista ponudjeno. Da li je to mozda neki bug kod mene ili je to zato sto jos uvek nisam izvrsio nikakav depozit pa ce mi se pojaviti opcija za withdraw gde da mi isplate posle mog prvog depozita, tj. na racun sa kog sam ja i uradio depozit?
Od skoro sam poceo da igram online poker, hteo bih da te pitam posto vidim da si ti dosta dugo u svetu Online Pokera....koju vrstu withdrawa mi ti savetujes? Prvenstveno te pitam zbog PokerStars jer nameravam da tamo nastavim svoju igru.
I molim te, ako ti nije tesko daj mi imena nekih soba za koje ti provereno znas da su sigurne kada je isplata u pitanju? Jednostavno ima milion soba, ne znam na kojoj uopste da pocnem da igram. Listao sam ovde po forumu o sobama ali nista konkretno nisam nasao sem za RedKings, Everest, PokerStars i Party Poker za koje svi kazu da su ok.
A video sam i negde da ima da se dobije $150 no deposit bonusa na Gushot poker sobi, kakvo ti misljenje imas o njoj?
Izvini ako te malo zamaram, postova i misljena je zaista mnogo na forumu, jedni pricaju jedno a drugi drugo....a za tebe vidim da si ozbiljan igrac pa mi je nekako tvoje misljenje najkompetentnije.
Hvala mnogo jos jednom.
Da, moras prvo uraditi depozit da bi verifikovao nacin uplate/isplate pa posle mozes da radis cashout.
Tako ti je i na PokerStarsu i svuda.
A ovo za odabir sobe, ispisacu ti sutra neke predloge, kasno je vec, cak najbolje da ti posaljem putem PM da ne spamujemo ovu temu.
pozz
Ovaj članak je uredio Zex K: 27 decembar 2011 - 02:56