Šta je ovo sa forumom?
Postavio 27 oktobar 2011 - 15:13
Postavio 27 oktobar 2011 - 15:56
nego, ne mogu nigde da uploadujem video, konvetrovao sam ga sa 929mb na 110mb i opet mi se isto desava - uploaduje ga na 100% i sstane na par sekundi do kraja i nece dalje. evo ovaj format od 110mb trebalo je 43min da se uploaduje i sad mi na 26s stoji vec 2h.. WHAT THA FUCK??????
Postavio 15 novembar 2011 - 15:14
Rounder, na 15 novembar 2011 - 15:03, je rekao:
-Rounder
slusaj brate,SVE MI DIRAJ,AL OFF TOPIC MI NE DIRAJ
Postavio 15 novembar 2011 - 16:21
-meni nije jasno zasto se nerviras kad ti tamo neki nesto napise,nit ga znas nit ga poznajes.(jos gore sto je krenulo vredjanje raspravom o stilu i ukusu?!).
-Sa druge strane valjda se zapitas cekaj xxx ljudi me proziva,mozda stvarno ima nesto da lupam ili sam se presao ili mozda nisam u pravu?...
-U krajnjem slucaju za tebe su sve to nebitni ljudi jer ih ni ne poznajes i tu stavis tacku i to je to.
-To za uvrede si u pravu i tu niko sebi ne sme da dozvoli tako nesto ali nije nacin da ti istom merom odgovaras.
Iskreno ti savetujem neki sport ili fizicku aktivnost....ti si nagomilao negativne energije a ovo nikako nije nacin da je ispraznis.
GL ako nastavis sa pokerom ako ne GL u nekom drugom poslu
Postavio 15 novembar 2011 - 16:21
Samo malo strpljenja, uskoro ce biti vracen.
Postavio 15 novembar 2011 - 17:04
Postavio 15 novembar 2011 - 17:30
ako nam ne vratite off topic sami cemo ga napraviti
|
Zahvalili se 1 Član:
|
|
Zahvalili se 1 Član:
|
Postavio 15 novembar 2011 - 18:09
Postavio 16 novembar 2011 - 00:53
- Off Topic is back!
- апропо дешавања у дану иза нас:
-- Luther: кукај, али постуј руке - погледаћемо, помоћићемо. Испоштуј Макија и његову јасну понуду која гласи:
makimozak, na 15 novembar 2011 - 14:43, je rekao:
1. Nadjes folder sa sacuvanim HH (nesto kao C:\Program Files\Pokerstars\HandHistory)
2. Zipujes to i uploadujes negde, pa postavis link.
Onda mi to skinemo i pogledamo.
Та понуда се налази овде.
-- Zeromaker: док су неки други само кудили, он је међу реткима који је сопственим залагањем добио статус Асистента. Претерао, на тренутак заборавио на дужности и обавезе свог статуса, што не приличи асистенту овако великог форума. Сноси санкцију.
И са једним и са другим сам седео и пио пиће. Било каква даља расправа = BAN!
Поздрав!
И да подсетим - Off Topic is back!
Postavio 16 novembar 2011 - 01:26
pactko, na 16 novembar 2011 - 00:53, je rekao:
- Off Topic is back!
-- Luther: кукај, али постуј руке - погледаћемо, помоћићемо. Испоштуј Макија и његову јасну понуду која гласи:
-- Zeromaker: док су неки други само кудили, он је међу реткима који је сопственим залагањем добио статус Асистента. Претерао, на тренутак заборавио на дужности и обавезе свог статуса, што не приличи асистенту овако великог форума. Сноси санкцију.
Поздрав!
uh bre,ovaj je gori i od crnog roundera.....
Postavio 16 novembar 2011 - 16:15
pactko, na 16 novembar 2011 - 00:53, je rekao:
- Off Topic is back!
Поздрав!
tako je brat... samo ostro... ponekad i po koju vaspitnu zvekni nece nista da im fali