Poker Srbija: EUREKA Prag, by PokerStars [2011] written by Ronin3333

Skočite na sadržaj

PokerStars - najveca online poker soba
  • 7 Stranice +
  • « Prvo
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ova tema je zaključana

EUREKA Prag, by PokerStars [2011]

#91 Korisnik je van mreže   Ronin3333 

• Maniac!
  • Grupa: Moderators
  • Članci: 1361
  • Učlanjeni: 02-decembar 09
  • Zahvaljen: 303 puta

Postavio 20 mart 2011 - 17:38

Ta ili-ili ruka:

Level 14, blinds 1.200/2.400, ante 300. Svi se fold-uju do Pactka koji sa cut off pozicije raise-uje do 5.600.
Button reraise-uje do 13.800.
SB i BB se fold-uju, a Pactko mu ide all-in sa :Qc: :Qd: , sto ovaj placa i okrece :Ac: :Kd:
Pot iznosi oko 150.000 cipova.

Board: :Ad: :3h: :8d: :5s: :Js:

Pactko ispada kao 15-ti... Ako je iko mogao najbolje da nas predstavi, to je on. Svaka mu cast.

Igra se jos level 14, blinds 1.200/2.400, ante 300, average stack je 105.300.

Na Main Eventu se igra bukvalno ruka za rukom, ceka se finalni sto, jos je 10 igraca u turniru. Level 21, blinds 6.000/12.000, ante 1.000, average stack iznosi 493.500.
Igraj na najvećoj poker sobi na internetu! Poker Stars - 600$ bonus za sve nove igrače!
0

#92 Korisnik je van mreže   papillon 999 

• Čisti bonus...
  • Grupa: Members
  • Članci: 41
  • Učlanjeni: 15-decembar 10
  • Zahvaljen: 2 puta

Postavio 20 mart 2011 - 17:47

Super reportaze i fotka Nina,Rastko stvarno nije imeo srece sa flipovima.Da li ima i neki turnir za pripadnice lepsheg pola?Pozz svima
Smisao rata nije da umresh za svoju domovinu,vec da naterash neprijatelja da umre za svoju!
0

#93 Korisnik je van mreže   Ronin3333 

• Maniac!

Postavio 20 mart 2011 - 17:58

@ papillon999,

hvala; nema Ladies Event-ova ovaj put, mada javno obecavam da cu prvom prilikom igrati neki Side Event (a nadam se da cu na nekom skorijem turniru izvestavati i o tebi, pa makar i na Malti :)). Sta cu, kad uvek ima nasih favorita pa im dajemo prioritet ;)

Uskoro ce na oba turnira uslediti duza pauza za veceru, pa nastavljamo kasnije.

I u Pactkovo ime, hvala svim ana podrsci. Opsirnije od njega kasnije, zapricao se sa Tournament Directorom...
Igraj na najvećoj poker sobi na internetu! Poker Stars - 600$ bonus za sve nove igrače!
0

#94 Korisnik je van mreže   snupi 

• V.I.P.
  • Grupa: V.I.P.
  • Članci: 376
  • Učlanjeni: 11-april 07
  • Zahvaljen: 6 puta

Postavio 20 mart 2011 - 18:18

bravo!
0

#95 Korisnik je van mreže   Vucko018 

• Maniac!
  • Članci: 2558
  • Učlanjeni: 15-februar 07
  • LocationNis
  • Zahvaljen: 169 puta

Postavio 20 mart 2011 - 19:02

" Pactko okrece 1 kartu i pokazuje mu :Kc:. "

Cekaj ovo je dozovljeno ?

A meni se ubi onaj diler u Gradn Kazino da mi obljasni kako to vise neme parvo bla bla bal ..

IZvinjavma se za off ...

BRAVA RASTKO TI MOZE KOMOTNO DA IGRAS ETP-ove ...

Sto te nece ti coin flipovi :( :( :(

Dobro ti si bar odmah na flopu vido A , a ne ko ja u jagionidu K na river ;)

Mada mu je sve to isto ...

JOS JEDNOM BRAVO !!!
http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUK ... re=related
Kakav House ...PRESO SAM NA TRANCE ...

T I Ë S T O is a L E G E N D
0

#96 Korisnik je van mreže   nellle 

• Maniac!
  • Članci: 985
  • Učlanjeni: 16-novembar 10
  • Zahvaljen: 249 puta

Postavio 20 mart 2011 - 20:02

BRAVO PATCKO!!!
Chuck Norris:"Onaj Djole solidan poker igra"
0

#97 Korisnik je van mreže   mitablesan 

• Maniac!
  • Članci: 1060
  • Učlanjeni: 19-avgust 10
  • LocationNovi Sad
  • Zahvaljen: 68 puta

Postavio 20 mart 2011 - 20:18

dobro je on reko za vreme lige; "da je meni samo malo tvoje srece..."
verujem da bi bio favorit da je ovo uzeo...

super je izvestaj!
0

#98 Korisnik je van mreže   pactko 

• Maniac!
  • Grupa: Administrators
  • Članci: 2177
  • Učlanjeni: 18-septembar 06
  • LocationBelgrade/SERBIA
  • Zahvaljen: 166 puta

Postavio 21 mart 2011 - 00:45

Pregledajte člankemitablesan, na 20 mart 2011 - 20:18, je rekao:

dobro je on reko za vreme lige; "da je meni samo malo tvoje srece..."
verujem da bi bio favorit da je ovo uzeo...

Upravo sam o tome prichao! :)

Pregledajte člankemitablesan, na 20 mart 2011 - 20:18, je rekao:

super je izvestaj!

Kako super? Pa na svim slikama stoji 2010 godina! :o :D
Ljudi, shalu (i mene) na stranu - Ninin posao izveshtavanja je PAKAO! U svakom smislu te rechi! Trchi vamo, trchi tamo, prati ovo, prati ono... Kada sam danas zavrshio sa turnirom, proveo sam neko vreme sa njom - smorio sam se ko rezervni tochak. A do vishe od pola informacija koje drzi u glavi o igrachima - niti kapiram kako do njih dolazi, niti kako ih sve zapamti. I samo vuklja neke papirice sa sobom... Gubi hemijsku olovku, pa se kasnije pojavi sa dve. (?) I to nije sve! (Kao na TopShopu-u :D ) Zaboravi akreditaciju za medije u hotelu - daju joj na licu mesta drugu - i to dve! Pricha mi o nekim igrachima za finalnim stolom i pokushava da me podseti ko su - dzaba, ne vredi. Ja da pamtim toliko - zavrshio bih u ludnici jako brzo. :D

Turnir(i)... Sada, sa 3 turnira za 4 dana iza sebe, glavom "ochishcenom" od karata i stolova, najvaznije mi je shto apsolutno ne zalim ni za jednim svojim potezom za stolom(*). Namerno stavljam * jer mi se samo jedna ruka, od juche na Side Event #3, motala po glavi neko vreme po zavrshetku dana. Vidim da je Nina pomenula:

Pregledajte člankeRonin3333, na 20 mart 2011 - 01:58, je rekao:

Jos jedna interesantna ruka:

Button raise-uje do 1.400, na sta ga Pactko sa SB-a reraise-uje do 4.600. BB fold, button se misli i placa.

Flop: :6s: :9s: :6h:

Pactko ide all-in i baca button-a u veliki rebus... Nakon dugog premisljanja, znojenja, brojenja oko 15.000 cipova koji mu ostaju, reagovanja floor managera i trazenja time-a, button se fold-uje.

Pactko okrece 1 kartu i pokazuje mu :Kc:.

Nekih 10-ak minuta pre ovo ruke je moj stari sto zatvoren i rasporedjen sam na novi. Odigrao sam mozda sve ukupno nekih 7-8 ruku za novim stolom (1 krug) i sakupio sam jako malo informacija o protivnicima. Ali se odmah videlo da je igra bila neverovatno drugachija (vishe tight) od igre na mom starom stolu, gde skoro da ruke nije bilo bez raise - reraise akcije. E sad... Kako su ta dva stola bila jedan do drugog, igrachi sa ovog novog stola su malo-malo pa komentarisali kako se za nashim stolom igra prilichno agresivno i kako ima puno "otimachine" pre i na flopu i neretko ustajali kada nisu u ruci da proprate deshavanja za nashim stolom.

Na SB sam. D raise-uje. Pgledam karte: :Kc: :Kd: Unapred pripremljena skoro instant lezerna akcija: re-raise. Nadam se all-in-u D(ealera), jer je za mojim prethodnim stolom re-raise sa SB pre-flopa bio redovna pojava. D se misli prilichno dugo, dok ja razradjujem u glavi taktiku daljeg odigravanja ako samo plati. Prebrojavam njegov stack - ima blizu 15.000. Jedan je od dvojice sa najmanje chipova za stolom. Srachunavam, opcija 1: bet od 5.500 na flopu da bi mi vukao all-in, ili agresivna opcija 2: all in - da izgleda kao nastavak "dobro" osmishljene i uigrane kradje kao nasledja sa prethodnog stola, ili "demonstracija straha" od blank flopa za "moje AK protiv njegovih 77 ili 88" ("na koje sam ga stavio").

Dok se josh razmishlja pre flopa, odluchujem se za opciju 2 - deluje mi kao ona koja mi daje vishe shansi da budem placen i dalje se potajno nadajuci all in-u pre flopa. Ipak sledi call i zatim moj all in.

Razmishljao se veoma dugo pre nego shto je zatrazen time. I iskoristio je ceo time, da bi na kraju bacio TT (kako mi je kasnije rekao). Dao sam mu da odabere jednu moju kartu. :Kc:

Jedino mi je ta ruka stvarala kasniju dilemu. Iz ove perspektive bet od 5.500 se mnogo jasnije nazire kao verovatno dobitna kombinacija, ali su premeshtanje za drugi sto i gore navedene informacije dovele do mog all in-a na flopu. Ko zna...

Pre nego shto mi "ode" baterija na lap topu, globalni utisci o jednom ovakvom eventu srednje kategorije su veoma pozitivni. Kada se vratim cu rado da podelim ostatak utisaka (a ima ih), sada bih samo izrazio zal shto nas na ovakvim dogadjanjima nema u vecem broju, dok su ostale nacije veoma zastupljene. Dokaz tome je da kroz ceo Side Event #3 nijednog trenutka nisam imao Ceha za stolom!(?!) Madjara k'o salate - u grupama od po 5-6. Nemci hladni, eventualno po dvoje, ali rashtrkani svuda po salama. Isti sluchaj sa Englezima. Rumuna - za svakim stolom barem po jedan, kao i Shpanaca. Moramo da uradimo neshto po tom pitanju.

Eureka - odlichan pogodak PokerStars-a za razvoj pokera na regionalnim nivoima. O samoj organizaciji, floorman-ima, dealerim-a i svemu shto uz to - u narednih nekoliko dana. Ode baterijaaaaaaa...
0

#99 Korisnik je van mreže   Ronin3333 

• Maniac!

Postavio 21 mart 2011 - 01:07

Hvala svima, ali ljudi, ne mogu vise. Em se ne igra finalni sto od 8 igraca u podne, em je njih 20 startovalo danas u 14 casova, a stegli se ko da vise nikada nece igrati turnir u zivotu. Svaka cast svima, razumem da svi zele da iskoriste svojih 5 minuta, ali... Iovako kazu da slika govori vise od 1000 reci. A i nemam favorita na finalnim stolovima. :(

Precizan update sutra, kad i mene snabdeju potrebnim informacijama.

Dakle:

Finalna sestorka Side Event 3:

Postavljena slika

Finalna cetvorka Main Event-a:

Postavljena slika

Postavljena slika

Iako je jedno kratko vreme bio cip lider, uspeo je da se duplira, preuzme opet vodjstvo i u finalnoj ruci sa :Kc: :Jd: pobedi Rodriguez-ove :Tc: :6c:. Board: :2h: :9s: :3h: :Jh: :8d: doneo je Keith Johnson-u titulu prvog sampiona PokerStars.com Eureka Poker Tour Main Event-a:

Postavljena slika

Runner up Antonio Dieguez Rodriguez:

Postavljena slika

Veronica Kokoceva, last woman standing:

Postavljena slika

:offtopic: Vas live reporter, last woman sitting:

Postavljena slika

Laku noc, Poker Srbijo!
0

#100 Korisnik je van mreže   Rounder 

• Maniac!
  • Grupa: SuperMod
  • Članci: 2444
  • Učlanjeni: 29-mart 08
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 804 puta

Postavio 21 mart 2011 - 17:03

Svaka cast Nina na obavljenom poslu i svaka cast Rale. Btw, svidja mi se kako si odigrao 'kauboje'.
0

#101 Korisnik je van mreže   sodomac 

• Calling station?
  • Članci: 11
  • Učlanjeni: 14-decembar 10
  • Zahvaljen: 1 puta

Postavio 21 mart 2011 - 17:38

Svaka cast drugari. Pre svega Patcku na ostvarenom rezultatu, ali naravno i Nini na izvestaju koja se jako cima da bi nam koliko toliko prenela atmosferu. Stvarno je lepo videti da ljudi odavde imaju sve bolje i bolje rezultate.
0

#102 Korisnik je van mreže   makimozak 

• Maniac!
  • Članci: 850
  • Učlanjeni: 07-avgust 08
  • Zahvaljen: 116 puta

Postavio 21 mart 2011 - 19:18

Cestitke i od mene. Nadam se da si sklopio neki unosan posao u Ceskoj :)
- Uistinu fascinantna! Očigledan je napor da se desakralizuje epistemiološki jaz između evropske ideologije i sekularizovane imaginacije. Ovakva kreacija podrazumeva profilaktičku simfoniju, minimalistički izvedenu, podrazumeva se.
- Pa da, podrazumeva se. Normalno da se podrazumeva.
0

#103 Korisnik je van mreže   dekintoreto 

• Maniac!
  • Članci: 711
  • Učlanjeni: 27-avgust 08
  • LocationUzice
  • Zahvaljen: 69 puta

Postavio 22 mart 2011 - 00:54

e kako taj presudni coin uvek ode na stranu negativaca...cccc..
bravo rale za igru i plasman i svaka cast nina za izvestavanje.
I check You die!
0

#104 Korisnik je van mreže   ortodox1 

• Shark!
  • Članci: 493
  • Učlanjeni: 07-juni 10
  • Zahvaljen: 3 puta

Postavio 22 mart 2011 - 08:17

Pregledajte člankedekintoreto, na 22 mart 2011 - 00:54, je rekao:

e kako taj presudni coin uvek ode na stranu negativaca...cccc..

А ти си им лепо причао :)

Свака част Растко, а наравно све похвале и за Нину.
0

#105 Korisnik je van mreže   Ronin3333 

• Maniac!

Postavio 29 mart 2011 - 13:33

@ Aca
@ pantelinjo,

posto ste tacno odgovorili na moja nagradna pitanja, posaljite mi adrese u inbox da vam prosledim nagrade... ;)
0

Zahvalili se 1 Član:
Aca 

Podelite ovu temu:

• 7 Stranice +
  • « Prvo
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ova tema je zaključana

1 Korisnik(ci) čita(ju) ovu temu