Elem, sta vam ostadoh duzna:
Intervju sa Antonio Dieguez Rodriguez-om, runner up-om Eureka Poker Tour Prag i pobednikom Nove Gorice, trenutno najuspesnijim igracem prve sezone Eureke.
Intervju sa nasim Igorom Golubovicem, deckom koji je "napravio" finalni sto i koga cemo svim srcem bodriti i ubuduce, dok ga cekamo da stigne u Beograd.
EUREKA Zlatni Pjasci, by PokerStars [2011]
Postavio 29 juni 2011 - 14:20
Igraj na najvećoj poker sobi na internetu! Poker Stars - 600$ bonus za sve nove igrače!
Postavio 29 juni 2011 - 14:26
Intervju sa Srbinom koji je najdalje stigao, "za dlaku" da podigne sampionski pehar, a bez koga ovaj turnir ne bi bio to sto jeste. Milan Rakic.
Igraj na najvećoj poker sobi na internetu! Poker Stars - 600$ bonus za sve nove igrače!
|
Zahvalili se 4 Članovi:
|
Postavio 01 juli 2011 - 21:28
Koji kodek treba da bih mogao čuti šta se priča na ovim intervjuima?
Znači katastrofa, imam sve poznate kodeke, ali nemam zvuk ni na jednom od ovih klipova. Ko kači ove snimke? Pls pomozi brate/sestro. Koji je ovo format?
Znači katastrofa, imam sve poznate kodeke, ali nemam zvuk ni na jednom od ovih klipova. Ko kači ove snimke? Pls pomozi brate/sestro. Koji je ovo format?
...before you come to any conclusions - try walking in my shoes
Postavio 03 juli 2011 - 17:56
K-Lite codecs pack? Taj ja imam mada se na jednom kanalu cuje zvuk normalno a na drugom pistanje.

Ova tema je zaključana