Strana 1 od 1
Žene u pokeru Ova lista nije potpuna....
Postavio 01 juli 2011 - 19:42
http://www.rakerace....-in-poker-list/
Nisam znao da li je otvarana ova tema pa ako ima nesto slicno prebacivajte.
Meni se cini da na ovoj listi itekako ima mesta za jos nekoga, a vi pokusajte da mi sugerisete ko je to.
Nisam znao da li je otvarana ova tema pa ako ima nesto slicno prebacivajte.
Meni se cini da na ovoj listi itekako ima mesta za jos nekoga, a vi pokusajte da mi sugerisete ko je to.
copy-paste je najveci izum u istoriji covecanstva
|
Zahvalili se 4 Članovi:
|
|
Zahvalili se 1 Član:
|
Postavio 02 juli 2011 - 00:34
tnx i like jer postoje osobe zenskog pola koje toboze ne igraju poker, pa sednemo iz zezanja pa me oderu; kolezinice s faksa koje su stale u profesiji...
lakse cu ih nagovoriti da igraju u moje pare...
lakse cu ih nagovoriti da igraju u moje pare...
Ovaj članak je uredio mitablesan: 02 juli 2011 - 00:35
Postavio 03 juli 2011 - 09:38
Posto je u pitanju izbor najlepsih (top 20) zena u poker svetu, nekako mi izbor Tatjane Pasalic kao No.1 u svetu ima dvojak utisak.
Najpre mi je drago sto je neko iz naseg okruzenja tako visoko kotiran u svetu pokera(a narocito po lepoti), mada je meni nekako mnogo simpaticnija Sonja Kovac ako vec mislim na komsiluk. S druge strane na nasoj sceni zbog jos uvek nedovoljne popularnosti pokera, malo se devojaka bavi, pa cinjenica da su beogradjanke, (neki kazu to za novosadjanke) najlepse u svetu sigurno bi ova lista drugacije izgledala ukoliko bi se ozbiljnije bavile ovim "sportom" I siguran sam da bi i vise njih bilo na ovoj listi
S druge strane nedavno sam komentarisao sa jos jednom osobom upravo devojku s naslovnice i zakljucak bi bio da ona i ne izgleda tako dobro, koliko je spretna da radi na sopstvenom marketingu i kao sto vidim uspela je u tome.
I na kraju ja imam favorita za tu listu, ali glupo mi da se ponavljam, a nalazi nam se u "vidokrugu" gotovo svakodnevno
Najpre mi je drago sto je neko iz naseg okruzenja tako visoko kotiran u svetu pokera(a narocito po lepoti), mada je meni nekako mnogo simpaticnija Sonja Kovac ako vec mislim na komsiluk. S druge strane na nasoj sceni zbog jos uvek nedovoljne popularnosti pokera, malo se devojaka bavi, pa cinjenica da su beogradjanke, (neki kazu to za novosadjanke) najlepse u svetu sigurno bi ova lista drugacije izgledala ukoliko bi se ozbiljnije bavile ovim "sportom" I siguran sam da bi i vise njih bilo na ovoj listi
S druge strane nedavno sam komentarisao sa jos jednom osobom upravo devojku s naslovnice i zakljucak bi bio da ona i ne izgleda tako dobro, koliko je spretna da radi na sopstvenom marketingu i kao sto vidim uspela je u tome.
I na kraju ja imam favorita za tu listu, ali glupo mi da se ponavljam, a nalazi nam se u "vidokrugu" gotovo svakodnevno
copy-paste je najveci izum u istoriji covecanstva
Postavio 03 juli 2011 - 10:11
I sam si rekao Tatjana Pasalic se kako mi to kazemo "zavlaci svuda" po tim krugovima i sve vise dobija na popularnosti, jedna od cinjenica je svakako da se pojavima i u micros serijalu znaci nije ona tolko lepsa od ostalih, ali se vise probija i radi na marketingu kao sto si rekao.
Ovaj članak je uredio stevanix: 03 juli 2011 - 10:13
Postavio 03 juli 2011 - 17:30
steve hitzic wrote, and now I quote;
> Posto je u pitanju izbor najlepsih (top 20) zena u poker svetu, nekako mi izbor Tatjane Pasalic kao No.1 u svetu
> ima dvojak utisak.
Na listi se, uglavnom, nalaze najlepse "pokerasice", a redosled je prilicno diskutabilan
...jedino na njoj definitivno nema mesta za Jennifer (.)(.) Tilly.
(Verovatno su je nekako "progurale" multinacionalne kompanije koje se bave plasmanom
mleka i mlecnih preradjevina
)
> I na kraju ja imam favorita za tu listu, ali glupo mi da se ponavljam, a nalazi nam se u > "vidokrugu" gotovo svakodnevno
Mislim da je za Ninu vrlo Ev- da gubi vreme & zivce igrajuci na goooomili LIVE
turnira ...da bi na kraju balade dospela na ovakve liste. Izvestavanje sa turnira radi
fenomenalno, i ovde ima ZAISTA realne sanse da se probije medju TOP 5 u svetu.
Neka tako bude.
RRRRROOOOOOOOOOOOOOONNN!!!!!!!!!!!!!!!!
> Posto je u pitanju izbor najlepsih (top 20) zena u poker svetu, nekako mi izbor Tatjane Pasalic kao No.1 u svetu
> ima dvojak utisak.
Na listi se, uglavnom, nalaze najlepse "pokerasice", a redosled je prilicno diskutabilan
(Verovatno su je nekako "progurale" multinacionalne kompanije koje se bave plasmanom
mleka i mlecnih preradjevina
> I na kraju ja imam favorita za tu listu, ali glupo mi da se ponavljam, a nalazi nam se u > "vidokrugu" gotovo svakodnevno
Mislim da je za Ninu vrlo Ev- da gubi vreme & zivce igrajuci na goooomili LIVE
turnira ...da bi na kraju balade dospela na ovakve liste. Izvestavanje sa turnira radi
fenomenalno, i ovde ima ZAISTA realne sanse da se probije medju TOP 5 u svetu.
Neka tako bude.
RRRRROOOOOOOOOOOOOOONNN!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj članak je uredio KaroAs: 03 juli 2011 - 17:32
Postavio 13 novembar 2011 - 01:53
Jeste li vi zaboravili na lepsi pol u svetu pokera? 
A Koju Poker Cicu Biste Vi Voleli Da Vidite Na Naslovnoj Strani Playboy-a?
A Koju Poker Cicu Biste Vi Voleli Da Vidite Na Naslovnoj Strani Playboy-a?
Igraj na najvećoj poker sobi na internetu! Poker Stars - 600$ bonus za sve nove igrače!
Podelite ovu temu:
Strana 1 od 1