Joana, na 19 februar 2012 - 16:05, je rekao:
***** OFF TOPIC ***** one OFF to rule them all
Postavio 19 februar 2012 - 20:39
Cesto citam vase vesti i dolazim na sajt.Nisam se bila registrovala ali sam sada revoltirana morala da napisem nesto.Umirem od smeha na komentare decka ciji je nic tntstar.Mislim da je vrlo duhovit i zaista ne razumem zasto ga toliko banujete.Pokusavam da nadjem neke njegove ranije postove i fore ali vidim da cesto menja nicove i da ga oslovljavate sa Jone.Volela bih ako mozete da mi objasnite kako da dodjem do njegovih postova.Mislim da je dobio prvu iskrenu obozavateljku.Znam da ce te pomisliti da ovo pise bas on ali neka,moje je bilo da napisem a vi mislite sta vam je volja.Molila bih moderatore da odbanuju coveka jer je on jedan od razloga sto posecujem ovaj forum.Tnt ne gubi smisao za humor i budi tako duhovit i dalje.
|
Zahvalili se 1 Član:
|
Postavio 19 februar 2012 - 21:57
Vala jeste duhovit samo ... u moje doba su ovo svi znali kad smo imali 10-ak godina "Joana" ću , ćeš , će , ćemo , ĆETE , će .
Postavio 19 februar 2012 - 23:14
Cesto citam vase vesti i dolazim na sajt.Nisam se bila registrovala ali sam sada revoltirana morala da napisem nesto.Umirem od smeha na komentare decka ciji je nic tntstar.Mislim da je vrlo duhovit i zaista ne razumem zasto ga toliko banujete.Pokusavam da nadjem neke njegove ranije postove i fore ali vidim da cesto menja nicove i da ga oslovljavate sa Jone.Volela bih ako mozete da mi objasnite kako da dodjem do njegovih postova.Mislim da je dobio prvu iskrenu obozavateljku.Znam da ce te pomisliti da ovo pise bas on ali neka,moje je bilo da napisem a vi mislite sta vam je volja.Molila bih moderatore da odbanuju coveka jer je on jedan od razloga sto posecujem ovaj forum.Tnt ne gubi smisao za humor i budi tako duhovit i dalje.
Joana - sama protiv sistema
Postavio 19 februar 2012 - 23:51
stanite ljudi, mozda se stvarno neka sponzorusa primila na onu sliku john-a pored mecke jbt....
Postavio 19 februar 2012 - 23:58
Hahahahaha. Kakav je on lik.
Crocodile are easy. They try to kill and eat you. People are harder. Sometimes they pretend to be your friend first.
Postavio 20 februar 2012 - 12:51
Pustite Joanu,poslednji put vam kazem!!!! NE lomite mi bagrenjeeeee
..
..
Postavio 20 februar 2012 - 23:02
znate sta ljudi,covek je zasluzio neki privilegovan status ovde ,ako ni zbog cega drugog , a ono zbog toga sto je broj clanova ovog foruma podigao za 10% minimum.....
Postavio 20 februar 2012 - 23:32
treba napraviti titulu "smith" koju ce dobiti svaki njegov nalog