Poker Srbija: ***** OFF TOPIC ***** written by Rounder

Skočite na sadržaj

PokerStars - najveca online poker soba
  • 40 Stranice +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslednje »
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

***** OFF TOPIC ***** one OFF to rule them all Ocenite temu: ****- 2 Glasovi

#1 Korisnik je van mreže   Rounder 

• Maniac!
  • Grupa: SuperMod
  • Članci: 2444
  • Učlanjeni: 29-mart 08
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 804 puta

Postavio 24 septembar 2011 - 20:40

Postavljena slika

Zbog ucestale pojave postova koji skrecu diskusiju od originalne teme (Postavljena slika) u toj meri da postaju prica za sebe i potencijalno obeshrabruju nekoga ko bi temi hteo nesto kvalitetno da doprinese, otvara se ova zvanicna OFF TOPIC tema gde ce zavrsavati svi takvi postovi zajedno sa propratnom diskusijom. U redu je skrenuti malo od teme ukoliko je to konstruktivno i do izvesne mere povezano sa originalnom temom, ali ako jedan ili dva posta toliko skrenu sadrzaj da to vise nema nikakve veze sa onim od cega je tema pocela - bice pomereno ovde. Jedna od opcija je i brisanje postova, ali takva praksa je oduvek bila nepopularna i pokazalo se da stvara nezdravu atmosferu na forumima. Ovako, ako su dve ili vise strana zainteresovane da nastave da diskutuju mogu to slobodno da rade ovde. Ovde ne postoji "off topic" i sve je dozvoljeno (izuzev naravno ako se ne radi o direktnom vredjanju/napadanju protivno pravilima foruma i nekim opstim normama ponasanja).

Bitno je da naglasim: niko ne treba da se oseca 'kaznjenim' ili 'obelezenim' ako vidi da je njegov post zavrsio ovde. Osnovni motiv je da se originalne teme pridrzavaju 'originalne teme', na prvom mestu zbog onih koji ih iscitavaju trazeci neke korisne informacije. Ovo je samo nacin da se bolje organizuju podaci.

0

#2 Korisnik je online   steve hitzic 

• Maniac!
  • Grupa: Members
  • Članci: 859
  • Učlanjeni: 27-juni 10
  • Zahvaljen: 190 puta

Postavio 25 septembar 2011 - 12:17

gubitak/gubici ; trenutak/trenuci ... itd
izbegavati reci za koje nismo sigurni da su pravilne.
ovo lako prevazilazis jedninom.
ili na primer: da ne kazes da ti nesto fali(ili ne d'o ti bor: hvali) obicno ti nedostaje, jes' da duze kucas ali ces odraditi pravilnije ;)
copy-paste je najveci izum u istoriji covecanstva
0

Zahvalili se 1 Član:
peki10 

#3 Korisnik je online   peki10 

• Maniac!
  • Članci: 875
  • Učlanjeni: 30-januar 11
  • LocationRaska
  • Zahvaljen: 242 puta

Postavio 25 septembar 2011 - 12:36

Dva policajca nadju les sa odvojenom glavom. Pisu izvestaj i kaze jedan: - jel se kaze glava je na asfaltu ili na asvaltu? Drugi je sutne i kaze - na livadi :D
0

Zahvalili se 1 Član:

#4 Korisnik je online   steve hitzic 

• Maniac!
  • Članci: 859
  • Učlanjeni: 27-juni 10
  • Zahvaljen: 190 puta

Postavio 25 septembar 2011 - 12:58

Uze mi rec iz usta :)
copy-paste je najveci izum u istoriji covecanstva
0

#5 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Članci: 485
  • Učlanjeni: 29-novembar 10
  • Locationkv
  • Zahvaljen: 125 puta

Postavio 25 septembar 2011 - 13:34

Pregledajte člankesteve hitzic, na 25 septembar 2011 - 12:17, je rekao:

gubitak/gubici ; trenutak/trenuci ... itd
izbegavati reci za koje nismo sigurni da su pravilne.
ovo lako prevazilazis jedninom.
ili na primer: da ne kazes da ti nesto fali(ili ne d'o ti bor: hvali) obicno ti nedostaje, jes' da duze kucas ali ces odraditi pravilnije ;)

nisam siguran na koga se ovo odnosi,ali sam potpuno siguran da je totalno nepotrebno.........imamo mi pametnija posla ovde ,rekao bih.....
0

Zahvalili se 4 Članovi:

#6 Korisnik je van mreže   nestornn82 

• Shark!
  • Članci: 271
  • Učlanjeni: 18-juni 11
  • Zahvaljen: 81 puta

Postavio 25 septembar 2011 - 21:13

Posto se na mene odnosi, da odgovorim i ja.U pravu si, hvala sto si me ispravio.Mada mi nije jasno kakve veze ovo ima sa temom?Mislim da je na forumu o pokeru potpuno besmisleno baviti se ovim, meni je jedino bitno da neciji post bude pregledan i sta pise.Valjda nas sve ovde spaja ista strast prema ovoj divnoj igri i zelja za napredovanjem.Ako krenemo da se bavimo ovakvim sitnicama sigurno bi u 50% postova mogli da nadjemo nesto sto nije u redu ali je tako nesto potpuno nepotrebno.
0

Zahvalili se 1 Član:

#7 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Članci: 485
  • Učlanjeni: 29-novembar 10
  • Locationkv
  • Zahvaljen: 125 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 08:27

Pregledajte člankenestornn82, na 25 septembar 2011 - 21:13, je rekao:

Posto se na mene odnosi, da odgovorim i ja.U pravu si, hvala sto si me ispravio.Mada mi nije jasno kakve veze ovo ima sa temom?Mislim da je na forumu o pokeru potpuno besmisleno baviti se ovim, meni je jedino bitno da neciji post bude pregledan i sta pise.Valjda nas sve ovde spaja ista strast prema ovoj divnoj igri i zelja za napredovanjem.Ako krenemo da se bavimo ovakvim sitnicama sigurno bi u 50% postova mogli da nadjemo nesto sto nije u redu ali je tako nesto potpuno nepotrebno.

apsolutno se slazem,a ako neko bas ima zelju da se bavi ovim glupostima nek otvori novu temu,nazove je "pravopisne greske poker igraca"i tamo ce otici svi oni koji smatraju da je to zanimljivo...ovde se ipak prica o necem sasvim drugom
0

#8 Korisnik je van mreže   Aca 

• Shark!
  • Članci: 344
  • Učlanjeni: 20-septembar 10
  • Zahvaljen: 46 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 10:53

Au, pa nema potrebe da se toliko uzrujavate :)... mislim kad biste se na svaku prozivku okrenuli, gde bi vam bio kraj? :), a i ovo mitino mislim da je bilo dobronamerno, a ne da bi vas ponizio :)
0

#9 Korisnik je van mreže   Zex K 

• Custom tilter
  • Grupa: Asistent
  • Članci: 1906
  • Učlanjeni: 04-juli 10
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 353 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 11:07

Nisam hteo i ja da spamujem temu, ali moram da te pitam Aco

Pregledajte člankeAca, na 26 septembar 2011 - 10:53, je rekao:

a i ovo mitino mislim da je bilo dobronamerno, a ne da bi vas ponizio :)

gde si ti video mitin post? :poke1:
0

#10 Korisnik je van mreže   Aca 

• Shark!
  • Članci: 344
  • Učlanjeni: 20-septembar 10
  • Zahvaljen: 46 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 15:37

nesto sam se prebacio :D steve-ov post :D
0

#11 Korisnik je van mreže   Sasha381 

• Novajlija
  • Članci: 5
  • Učlanjeni: 24-septembar 11
  • Zahvaljen: 0 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 17:43

da su gore navedeni grafikoni tvoji to niko nemoze da garantuje jer se nevidi lepo nik nit ista... a po profitu koji se pokazuje na tim grafikonima to jos manje treba komentarisati!!!!! govoris o nekih 5 sati igre 9hended sng i nekom nazovi profitu!!!! e sad cu ti ja reci sta cu da napravim za 5 sati na sesiji od 24 ring stola blinde 0.25 0.50$ ono sto ti neces napraviti za dva meseca igre na 9hended sng 0d 50$ nek bude isti buyin tako da stvarno ne znam o cemu vi pricate ovaj stavlja lika jedan od milijardu njih koji ima taj score na 9hended sng.ovima kao pogledajte njega on demantuje... jeste brate demantuje a sta ce da kaze onih 95% koji su u debelom minusu sa tim sng.ovima???? ja nisam ni ne igram ih igraju ih drugari i vidim kako prolaze tona bs.ova nerealnosti itd da ne zalazim u to zbog cega netreba igrati te turnire.... gore na pocetku navedene greske i saveti svi stoje veoma su korsini.... ja sam za ring i mtt jer mtt nije samo turnir od 2000 10000 ljudi nego je i od 45 90 180 i navise pa sedi na 20 tih mtt.ova pa pravi profit i drzi se pravila sto puta ces bolje proci nego na tim 9hended crapp shit sng.ovima
0

#12 Korisnik je online   peki10 

• Maniac!
  • Članci: 875
  • Učlanjeni: 30-januar 11
  • LocationRaska
  • Zahvaljen: 242 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 18:02

Pregledajte člankeRounder, na 24 septembar 2011 - 20:40, je rekao:

Postavljena slika

Zbog ucestale pojave postova koji skrecu diskusiju od originalne teme (Postavljena slika) u toj meri da postaju prica za sebe i potencijalno obesrabruju nekoga ko bi temi hteo nesto kvalitetno da doprinese, otvara se ova zvanicna OFF TOPIC tema gde ce zavrsavati svi takvi postovi zajedno sa propratnom diskusijom. U redu je skrenuti malo od teme ukoliko je to konstruktivno i do izvesne mere povezano sa originalnom temom, ali ako jedan ili dva posta toliko skrenu sadrzaj da to vise nema nikakve veze sa onim od cega je tema pocela - bice pomereno ovde. Jedna od opcija je i brisanje postova, ali takva praksa je oduvek bila nepopularna i pokazalo se da stvara nezdravu atmosferu na forumima. Ovako, ako su dve ili vise strana zainteresovane da nastave da diskutuju mogu to slobodno da rade ovde. Ovde ne postoji "off topic" i sve je dozvoljeno (izuzev naravno ako se ne radi o direktnom vredjanju/napadanju protivno pravilima foruma i nekim opstim normama ponasanja).

Bitno je da naglasim: niko ne treba da se oseca 'kaznjenim' ili 'obelezenim' ako vidi da je njegov post zavrsio ovde. Osnovni motiv je da se originalne teme pridrzavaju 'originalne teme', na prvom mestu zbog onih koji ih iscitavaju trazeci neke korisne informacije. Ovo je samo nacin da se bolje organizuju podaci.

zaboravio si H da stavis :D :rotflmao: :offtopic: :sign_drama:
0

#13 Korisnik je van mreže   h34dhunt3r 

• Rock
  • Članci: 80
  • Učlanjeni: 14-septembar 10
  • Zahvaljen: 9 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 18:08

Pregledajte člankeSasha381, na 26 septembar 2011 - 17:43, je rekao:

da su gore navedeni grafikoni tvoji to niko nemoze da garantuje jer se nevidi lepo nik nit ista... a po profitu koji se pokazuje na tim grafikonima to jos manje treba komentarisati!!!!! govoris o nekih 5 sati igre 9hended sng i nekom nazovi profitu!!!! e sad cu ti ja reci sta cu da napravim za 5 sati na sesiji od 24 ring stola blinde 0.25 0.50$ ono sto ti neces napraviti za dva meseca igre na 9hended sng 0d 50$ nek bude isti buyin tako da stvarno ne znam o cemu vi pricate ovaj stavlja lika jedan od milijardu njih koji ima taj score na 9hended sng.ovima kao pogledajte njega on demantuje... jeste brate demantuje a sta ce da kaze onih 95% koji su u debelom minusu sa tim sng.ovima???? ja nisam ni ne igram ih igraju ih drugari i vidim kako prolaze tona bs.ova nerealnosti itd da ne zalazim u to zbog cega netreba igrati te turnire.... gore na pocetku navedene greske i saveti svi stoje veoma su korsini.... ja sam za ring i mtt jer mtt nije samo turnir od 2000 10000 ljudi nego je i od 45 90 180 i navise pa sedi na 20 tih mtt.ova pa pravi profit i drzi se pravila sto puta ces bolje proci nego na tim 9hended crapp shit sng.ovima

Ti si neki opasan, a?
0

#14 Korisnik je van mreže   arsabg1 

• Maniac!
  • Članci: 740
  • Učlanjeni: 08-juli 10
  • Zahvaljen: 166 puta

Postavio 26 septembar 2011 - 18:11

na kom sajtu igras 24FR stola?
They all float!!!
0