Poker Srbija: Novi članovi written by Neshone

Skočite na sadržaj

PokerStars - najveca online poker soba
  • 3 Stranice +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

Novi članovi

#1 Korisnik je van mreže   Neshone 

• Bomb
  • Grupa: Members
  • Članci: 166
  • Učlanjeni: 19-novembar 09
  • Zahvaljen: 13 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 15:25

Ovih poslednjih dana sam poslao bar 20 ljudi da dodju na forum. Nadam se da ce se snaci i da ce im iskusni ljudi ovde im pomoci jer su svi manje vise ribice koje vole poker i zeleli bi da se pokerom bave. Jer inace sama u poslednje vrijeme se bavio samo PokerStrategy i pozivao ljude i moglo se iskreno i zaraditi ;)
Postavljena slika
E sad znam sigurno da ce od jednog coveka dobiti pomoc a to je Rounder i nadam se da ce od njih bar neko postati uspijesan igrac i nekad nekog kad se sijetim i preusmjerim kod vas da bi naucio jer ih vecina izgubi i ne skupe ni 10 Poena to i meni ne ide u prilog a kako da im ja objasnjavam kad i ja nisam mnogo bolji i meni treba pomoc i skupljam lovu i svakodnevno citam postove velikih i igram jako slabo jer se samo nerviram zbog karti koje izlaze na riveru i ruse me.
Nazalost PokerStrategy mijenja uslove i vise ne daju na 15 poena nista :( Sto je malo bezveze ali eto i ovim se prestajem baviti a bas mi je islo dobro i grupa na FB ide odlicno ali jbg. Valjda ce biti jos neka PokerLiga na nekom pokeru.
Bilo bi lijepo kad bi neko mogao da napravi klip kako da se koristi HOldem Manager jer ja jos ne umem da koristim imam gomilu informacija.

Ovaj članak je uredio Neshone: 14 novembar 2011 - 15:26

0

#2 Korisnik je van mreže   Zeromaker 

• HardCor3 Grinder
  • Članci: 2029
  • Učlanjeni: 08-juni 10
  • LocationIndjija
  • Zahvaljen: 431 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 16:18

Pa jesi ti siguran za ovo?
Koliko znam oni su poboljsali TAF proslog meseca...
Aj daj mi link bas da vidim to gde ne davaju v ise nista na 15 poena?
Winners never quit and quitters never win!!!
0

Zahvalili se 1 Član:

#3 Korisnik je van mreže   Rounder 

• Maniac!
  • Grupa: SuperMod
  • Članci: 2444
  • Učlanjeni: 29-mart 08
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 804 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 17:35

Ima vise nas iskusnijih koji su uvek voljni da pomognu. Jos samo kada bi ljudi malo vise hteli da slusaju a manje da idu glavom kroz zid ... (ovo je vise upuceno nekim starijim clanovima :) )
0

Zahvalili se 1 Član:

#4 Korisnik je van mreže   Neshone 

• Bomb
  • Članci: 166
  • Učlanjeni: 19-novembar 09
  • Zahvaljen: 13 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 18:43

@ZeroMaker
http://www.pokerstra...d-System_52984/

@Rounder
Verujem i ja sam medu tim koji idu glavom u zid. Ali jednostavno nemogu u plus ali ne idem ni u minus Ne idem nego jako blagi plus ali takav da na NL10 ne mogu da ostvarim profit ni 100$ u toku mijeseca ali sa bar 100h igre. Ne koristim HM iz razloga sto ne znam sta znaci i samo me u minus veci tjera. Ali sad imam i fax pa kad zavrsim ova 4 ispita malo vise cu posvetiti paznje. Nekako me nece ubise me karte koje izlaze i onda me iznerviraju pa i ja pratim sto nije preporucivo i gubim vise.
0

#5 Korisnik je van mreže   peki10 

• Maniac!
  • Članci: 875
  • Učlanjeni: 30-januar 11
  • LocationRaska
  • Zahvaljen: 242 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 18:49

Pregledajte člankeNeshone, na 14 novembar 2011 - 18:43, je rekao:

@ZeroMaker
http://www.pokerstra...d-System_52984/

@Rounder
Verujem i ja sam medu tim koji idu glavom u zid. Ali jednostavno nemogu u plus ali ne idem ni u minus Ne idem nego jako blagi plus ali takav da na NL10 ne mogu da ostvarim profit ni 100$ u toku mijeseca ali sa bar 100h igre. Ne koristim HM iz razloga sto ne znam sta znaci i samo me u minus veci tjera. Ali sad imam i fax pa kad zavrsim ova 4 ispita malo vise cu posvetiti paznje. Nekako me nece ubise me karte koje izlaze i onda me iznerviraju pa i ja pratim sto nije preporucivo i gubim vise.

HEM nije toliko obavezan, moze se i bez njega. Ipak kada neko zna da koristi podatke koje ima u HEM-u sigurno je mnogo lakse da se igra vise stolova jer na prvu loptu mozemo koliko toliko proceniti igraca i imati sliku o njemu. Zato cu uskoro napisati neki tekst o tome sta znaci koji podatak u HEM-u i kako ih iskoristiti... nadam se da ce pomoci tebi i jos nekom.
1

Zahvalili se 1 Član:

#6 Korisnik je van mreže   Rounder 

• Maniac!
  • Grupa: SuperMod
  • Članci: 2444
  • Učlanjeni: 29-mart 08
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 804 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 19:09

@Neshone: ne nisam mislio na tebe :) nego neke .... kojima izraz "bankroll management" dodje kao misaona imenica Postavljena slika
1

Zahvalili se 1 Član:

#7 Korisnik je online   Djoleee 

• Shark!
  • Članci: 489
  • Učlanjeni: 10-juli 11
  • LocationSABAC
  • Zahvaljen: 37 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 21:44

Rounder kad si vec kod BR-a , planiram da krenem da igram na Victory.rs limit 1/2 dinara.Koliki BR mi treba,samo kes igra?
1

#8 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Članci: 485
  • Učlanjeni: 29-novembar 10
  • Locationkv
  • Zahvaljen: 125 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 21:58

Pregledajte člankeDjoleee, na 14 novembar 2011 - 21:44, je rekao:

Rounder kad si vec kod BR-a , planiram da krenem da igram na Victory.rs limit 1/2 dinara.Koliki BR mi treba,samo kes igra?

kako kazu za taj victory,treba ti negde oko 700.000 din......
0

#9 Korisnik je online   Djoleee 

• Shark!
  • LocationSABAC

Postavio 14 novembar 2011 - 22:00

Ajde sad realno . . . Reci mi poker sobu sa najmanjim limitom , i koliki da mi bude br? Bez zezanja molim
0

#10 Korisnik je van mreže   peki10 

• Maniac!
  • LocationRaska

Postavio 14 novembar 2011 - 22:02

Pregledajte člankespale, na 14 novembar 2011 - 21:58, je rekao:

kako kazu za taj victory,treba ti negde oko 700.000 din......

hahahh :rotflmao:

@djole - bb*25k racunaj, mozes i manje ako znas da igras i igras protiv apsolutnih idiota, ali mislim da je 25 BI neki minimum. ZNaci za 1/2din blindove 50jevreja ti treba.
0

#11 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Članci: 485
  • Učlanjeni: 29-novembar 10
  • Locationkv
  • Zahvaljen: 125 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 22:03

Pregledajte člankeDjoleee, na 14 novembar 2011 - 22:00, je rekao:

Ajde sad realno . . . Reci mi poker sobu sa najmanjim limitom , i koliki da mi bude br? Bez zezanja molim

ja sam ti slikovito odgovorio.....stvarno kazu (luther,maristotel)da je tamo uzasno lose za igru,a i nema igraca....sto zelis bas tamo da igras?ima dovoljno normalne akcije na tim limitima svuda
0

#12 Korisnik je online   Djoleee 

• Shark!
  • LocationSABAC

Postavio 14 novembar 2011 - 22:07

Prvo ne zelim da se cimam da vadim karticu,ali ako je bolje ok.Dalje nisam neki cash igrac i vise volim turnire.Situacija jeste ocajna ali uvek ima igraca na tom limitu.Najvise zbog fishev-a ako ih uopste ima?
1

#13 Korisnik je van mreže   peki10 

• Maniac!
  • LocationRaska

Postavio 14 novembar 2011 - 22:09

Pregledajte člankeDjoleee, na 14 novembar 2011 - 22:07, je rekao:

Prvo ne zelim da se cimam da vadim karticu,ali ako je bolje ok.Dalje nisam neki cash igrac i vise volim turnire.Situacija jeste ocajna ali uvek ima igraca na tom limitu.Najvise zbog fishev-a ako ih uopste ima?

ma ima fisheva gde hoces na tom limitu. Ali na victoriju pogadjaju outse, pazi se, forsiraj suited-gapers ali sa velikim razmakom (tipa 83s, 92s) i cetvrtkom ne prolaze kraljevi, a vikendom dame... kecevi prolaze samo utorkom.
0

#14 Korisnik je online   Djoleee 

• Shark!
  • LocationSABAC

Postavio 14 novembar 2011 - 22:11

Cekaj stani.Kako sad to???
0

#15 Korisnik je van mreže   Zeromaker 

• HardCor3 Grinder
  • Članci: 2029
  • Učlanjeni: 08-juni 10
  • LocationIndjija
  • Zahvaljen: 431 puta

Postavio 14 novembar 2011 - 22:11

Pregledajte člankepeki10, na 14 novembar 2011 - 22:09, je rekao:

ma ima fisheva gde hoces na tom limitu. Ali na victoriju pogadjaju outse, pazi se, forsiraj suited-gapers ali sa velikim razmakom (tipa 83s, 92s) i cetvrtkom ne prolaze kraljevi, a vikendom dame... kecevi prolaze samo utorkom.

:rotflmao:
Winners never quit and quitters never win!!!
0

Podelite ovu temu:

• 3 Stranice +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

1 Korisnik(ci) čita(ju) ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika