Blablablablabla pre prizes bla bla bla bla blaaaaaaaaaaaaa
iluminator: Od 0.01 do ?
Postavio 14 februar 2012 - 16:30
Crocodile are easy. They try to kill and eat you. People are harder. Sometimes they pretend to be your friend first.
Postavio 14 februar 2012 - 19:03
imam neki osecaj da uskoro sledi - You finished the tournament in 1st place.
I check You fold
Postavio 14 februar 2012 - 20:02
Da ali nije isto ako je ispao pre 10ak mesta pre nagrada i 100+ mesta pre nagrada....Svaki put kad napise tako ja pomislim kako mu je malo falilo do nagrada LOL
Samo napisi ispao kad kesiras koliko si kesirao,ili kao si bas bio blizu love-moj predlog.
Samo napisi ispao kad kesiras koliko si kesirao,ili kao si bas bio blizu love-moj predlog.
One time, dealer, one time!
Postavio 14 februar 2012 - 21:06
Slazem se ali iz njegove perspektive to je Prize with a capital P
Postavio 15 februar 2012 - 11:26
@dekintoreto, vara te osecaj. 
Naime, prica je sledeca....
Na PartyPoker-u od 5.-6. februara svako vece u 21:00CET za one koji su kreirali acc preko yourpokercash-a se odrzava FR sa fondom od 50$. Bude izmedju 60-100 ljudi. Tek 11. februara sam prvi put odigrao taj turnir i bio sam 5. kada je preostalo nas 30ak...kasnije sam se izglupirao i ispadnem. I sinoc udjem ponovo na taj Party FR i zavrsim turnir 4. ( a bio sam chip leader zadnjih sat vremena
) i uzmem 6$. Toliko nisam uzeo na Starsima za evo skoro mesec dana.
Tako da sam bukvalno digao ruke od Starsa, ova tri dana koliko mi jos vazi ticket cu igrati ali cisto reda radi, sa mnogo vise rizika i to je to. Prelazim na PartyPoker i tamo cu da igram nadalje. Danas cu sa ovih 6$ sesti na micro limite samo da bih skupio 5 Party poena zbog one promocije CardRush i posle toga igram samo FR dok ne izgradim BR od 30-40$ pa se vracam na micro limite.
To bi bilo to
. Slabije cu upload, necu vise mraciti sa turnirima. Od sad cu da vas mracim sa diskutabilnim rukama, muahahaha
Naime, prica je sledeca....
Na PartyPoker-u od 5.-6. februara svako vece u 21:00CET za one koji su kreirali acc preko yourpokercash-a se odrzava FR sa fondom od 50$. Bude izmedju 60-100 ljudi. Tek 11. februara sam prvi put odigrao taj turnir i bio sam 5. kada je preostalo nas 30ak...kasnije sam se izglupirao i ispadnem. I sinoc udjem ponovo na taj Party FR i zavrsim turnir 4. ( a bio sam chip leader zadnjih sat vremena
Tako da sam bukvalno digao ruke od Starsa, ova tri dana koliko mi jos vazi ticket cu igrati ali cisto reda radi, sa mnogo vise rizika i to je to. Prelazim na PartyPoker i tamo cu da igram nadalje. Danas cu sa ovih 6$ sesti na micro limite samo da bih skupio 5 Party poena zbog one promocije CardRush i posle toga igram samo FR dok ne izgradim BR od 30-40$ pa se vracam na micro limite.
To bi bilo to
Crocodile are easy. They try to kill and eat you. People are harder. Sometimes they pretend to be your friend first.
Postavio 15 februar 2012 - 12:54
Da si ikada igrao na Party pokeru znao bi koliko je tesko skupljati poene
Al nije nemoguce