Strana 1 od 1
Pomoć
Postavio 23 januar 2012 - 18:15
Nov sam u online pokeru i zeleo bih da uplatim 40-50 eura na PokerStars sto pre, ali nemam trenutno vremena da se cimam i da vadim sve potrebne kartice i sve sto mi je potrebno pa ako bi mogao da se nadjem sa nekim ko je iz Novog Sada i da mu dam novac pa da mi on prebaci na PokerStars ili Moneybookers(bolja opcija). Ili ako postoji neki drugi nacin...
Postavio 23 januar 2012 - 18:50
pokerkid, na 23 januar 2012 - 18:15, je rekao:
Nov sam u online pokeru i zeleo bih da uplatim 40-50 eura na PokerStars sto pre, ali nemam trenutno vremena da se cimam i da vadim sve potrebne kartice i sve sto mi je potrebno pa ako bi mogao da se nadjem sa nekim ko je iz Novog Sada i da mu dam novac pa da mi on prebaci na PokerStars ili Moneybookers(bolja opcija). Ili ako postoji neki drugi nacin...
Pa kad tad ces morati da otvoris devizni racun/karticu...
Kako ces da dignes pare ako zaradis nesto na PokerStarsu?
Bolje da otvoris karticu i sacekas nedelju dana da ti stigne,a za to vreme posto i sam kazes da si nov u online pokeru,edukujes se malo,precesljas forum,naces mnogo korisnih stvari koje ce ti pomoci u pocetku.
Winners never quit and quitters never win!!!
Postavio 23 januar 2012 - 19:09
Citao sam ja dosta o microlimitima i taktici za iste. I igrao sam online vise puta sa drugarovog acc-a, ali kad kazem da sam nov mislim na uplatu i ostale stvari. Trenutno imam vremena na pretek pa zato mi trebaju te pare sto hitnije, jer mi uskoro krece drugi semestar na fakultetu...
Postavio 23 januar 2012 - 20:29
Dok nekoga ne nadjem za ovih 50$, jel moze neko da mi prebaci na PokerStars 1.7$ a ja njemu na MB. Naravno ja prvi saljem...
Postavio 24 januar 2012 - 15:39
Ja sam iz Novog Sada. Kako mislis da se obavi translakcija ? Ajde posalji mi na pw. POzz
Postavio 24 januar 2012 - 15:44
Nemogu da saljem privatne poruke, treba da napisem 10 poruka. Ajd mi posalji mail.
Postavio 24 januar 2012 - 16:03
Kako da ti posaljem mail ? :/ Mislis poruku ako mislis poruku onda sam ti poslao ako mislis email onda ostavi email... Pozz
Postavio 24 januar 2012 - 16:06
Evo napisao sam 10 poruka, pa mogu sad da korisitim privatne poruke
Podelite ovu temu:
Strana 1 od 1