Poker Srbija: Ko je veća sportska nacija? written by coach

Skočite na sadržaj

PokerStars - najveca online poker soba
Strana 1 od 1
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

Ko je veća sportska nacija? u kosarci i fudbalu

Glasanje: navijacka anketa (17 član(ovi) su glasali)

ko vise voli kosarku?

1. Srbi (10 glasovi [58.82%] - Pregled)

Procenat glasova: 58.82%

2. Litvanci (7 glasovi [41.18%] - Pregled)

Procenat glasova: 41.18%

ko vise voli fudbal?

1. Srbi (10 glasovi [58.82%] - Pregled)

Procenat glasova: 58.82%

2. Hrvati (7 glasovi [41.18%] - Pregled)

Procenat glasova: 41.18%

Glasanje Gosti ne mogu da glasaju

#1 Korisnik je van mreže   coach 

• Bomb
  • Grupa: Members
  • Članci: 159
  • Učlanjeni: 09-juni 11
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 20 puta

Postavio 27 januar 2012 - 23:15

ja mislim da smo u egalu...
0

#2 Korisnik je van mreže   Rounder 

• Maniac!
  • Grupa: SuperMod
  • Članci: 2449
  • Učlanjeni: 29-mart 08
  • LocationBeograd
  • Zahvaljen: 807 puta

Postavio 27 januar 2012 - 23:46

Kako da glasamo za egal? :P
0

#3 Korisnik je van mreže   dejan7bg 

• Shark!
  • Članci: 218
  • Učlanjeni: 21-septembar 10
  • Zahvaljen: 62 puta

Postavio 28 januar 2012 - 07:38

Ne razumem naslov teme i pitanja ( koja se dosta razlikuju od naslova ) , recimo ja mnogo volim top modele :D ali nisam nešto naročito bio uspešan sa njima :( .
0

#4 Korisnik je van mreže   coach 

• Bomb
  • LocationBeograd

Postavio 28 januar 2012 - 10:08

Pregledajte člankedejan7bg, na 28 januar 2012 - 07:38, je rekao:

Ne razumem naslov teme i pitanja ( koja se dosta razlikuju od naslova ) , recimo ja mnogo volim top modele :D ali nisam nešto naročito bio uspešan sa njima :( .

Mislim na navijace. Da li vise volimo kosarku od Litvanaca...
0

#5 Korisnik je van mreže   dejan7bg 

• Shark!
  • Članci: 218
  • Učlanjeni: 21-septembar 10
  • Zahvaljen: 62 puta

Postavio 28 januar 2012 - 11:09

Nisi me shvatio , naslov teme i pitanja su dosta različiti , velika je razlika u tome ko nešto više voli a ko je veća sportska nacija .
0

#6 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Članci: 485
  • Učlanjeni: 29-novembar 10
  • Locationkv
  • Zahvaljen: 125 puta

Postavio 28 januar 2012 - 12:01

izvini brate, ali pitanje je prilicno besmisleno za nekog srbina.....
0

#7 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Locationkv

Postavio 28 januar 2012 - 12:17

lol,pa ajde ovi genijalci koji su glasali za litvance i hrvate,neka obrazloze po kojem su to kriterijumu zakljucili da su hrvati veca fudbalska nacija??????? i litvanci kosarkaska?????????? sve nacije se loze na svoje,to je cinjenica, neko se lozi sa razlogom,neko se lozi nerealno i to je ok i razumljivo......ajde ovaj glas za hrvate je mozda dao neko ko je iz hrvatske i to je onda ok, ali ko zakljuci da su litvanci veca basketaska nacija taj stvarno treba da se odseli odavde podhitno.....ili makar da nadje neku literaturu da se malo informise ......jbt,kakvo nepoznavanje sporta , strasno.....da ne pominjem nacionalni ponos, ljubav prema svojoj zemlji itd......basket je bre ovde uvek bio na svetskom nivou,cak i onda kad zbog raznoraznih problema nismo osvajali medalje....u staroj jugi je uvek kostur tima i najbolji igraci bili iz srbije.....imali su i hrvati strasnih igraca,ali ipak je srbija dala najvise ubedljivo.....ajde bre,glupo i da se pise o tome..... i opet ponavljam, logicno je da se glasa za svoje pa i da nikad na kos nismo pucali....u nigeriju da odes da pitas isto pitanje ,svi ce reci da su oni najveca basketaska nacija iako to nema veze sa mozgom.....a mi svakako jesmo jedna kosarkaska nacija i sila i kako hoces......i onda je valjda normaalno da jedan srbin glasa za svoje u pm.....nije ni cudo sto nam je ovako kako nam je.....dok nas ceo svet pljuje (vecinom bez razloga) mi na jedno prosto pitanje ne mozemo slozno da odgovorimo (cak iako je taj odgovor tacan 150%)......ne, bolje da kenjamo i mi sami protiv nas, to je sad moderno.....
0

#8 Korisnik je van mreže   peki10 

• Maniac!
  • Članci: 876
  • Učlanjeni: 30-januar 11
  • LocationRaska
  • Zahvaljen: 242 puta

Postavio 28 januar 2012 - 13:09

Ja sam glasao za Srbe i pre nego sto sam procitao pitanje... idemo na nase :D

zbog toga sutra se baca po 10e na Djokovica, na vaterpoliste a zatim i na rukometase... SRBIJA
0

#9 Korisnik je van mreže   steve hitzic 

• Maniac!
  • Članci: 860
  • Učlanjeni: 27-juni 10
  • Zahvaljen: 191 puta

Postavio 28 januar 2012 - 13:44

Pitanje mi deluje like :"Ko ima veci? Mi ili oni?"

Odgovor ocekivan : MI pa cak i da su oni

A na pitanje ko vise voli svoju zemlju mi ili oni, tu sam na zalost siguran da je odgovor oni

Ne znam sta si hteo konkretno saznati ovim pitanjem, ali u svetlu ovih sportskih dogadjaja sutrasnja finala ce doci u sistemu 2/3 (djokovic mi je najsumnjiviji)
copy-paste je najveci izum u istoriji covecanstva
0

#10 Korisnik je van mreže   JokerDovla 

• Rock
  • Članci: 75
  • Učlanjeni: 02-septembar 11
  • Zahvaljen: 4 puta

Postavio 28 januar 2012 - 15:52

Pregledajte člankespale, na 28 januar 2012 - 12:17, je rekao:

lol,pa ajde ovi genijalci koji su glasali za litvance i hrvate,neka obrazloze po kojem su to kriterijumu zakljucili da su hrvati veca fudbalska nacija??????? i litvanci kosarkaska??????????ali ko zakljuci da su litvanci veca basketaska nacija taj stvarno treba da se odseli odavde podhitno.....ili makar da nadje neku literaturu da se malo informise ......jbt,kakvo nepoznavanje sporta , strasno......ne, bolje da kenjamo i mi sami protiv nas, to je sad moderno.....

evo ja cu da ti objasnim:
Pitanje je bilo u vezi navijaca a ne ko je veca kosarkaska nacija- Coah:Mislim na navijace. Da li vise volimo kosarku od Litvanaca...(proctaj prvo predhodne postove pre nego sto ovako krenes da pisese)
tako da to nema veze sa rezultatima i medaljama i time sto smo prvaci sveta
a ako pratis basket onda znas da se litvanci drogiraju kosarkom(obozavaju kosarku, ne kazem da imaju rezultate) i ako vec odg. budi realan i ako si srbin!

p.s.ako srbin kaze da su litvanci veci ljubitelji kosarke ne znaci da kenja po srbiji !
0

#11 Korisnik je van mreže   peki10 

• Maniac!
  • Članci: 876
  • Učlanjeni: 30-januar 11
  • LocationRaska
  • Zahvaljen: 242 puta

Postavio 28 januar 2012 - 15:57

pitanje je sranje. Kako ja mogu da znam koliko litvanci vole kosarku? ni za srbe nisam siguran, jer recimo ja nisam ljubitelj, vise volim fudbal, dok imam druga koji mrzi fudbal ali kosarku obozava... on ne voli vaterpolo dok ja volim taj sport... sve zavisi od coveka do coveka, i ne mozemo generalizovati te stvari...
0

#12 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Locationkv

Postavio 29 januar 2012 - 00:17

Pregledajte člankeJokerDovla, na 28 januar 2012 - 15:52, je rekao:

evo ja cu da ti objasnim:
Pitanje je bilo u vezi navijaca a ne ko je veca kosarkaska nacija- Coah:Mislim na navijace. Da li vise volimo kosarku od Litvanaca...(proctaj prvo predhodne postove pre nego sto ovako krenes da pisese)
tako da to nema veze sa rezultatima i medaljama i time sto smo prvaci sveta
a ako pratis basket onda znas da se litvanci drogiraju kosarkom(obozavaju kosarku, ne kazem da imaju rezultate) i ako vec odg. budi realan i ako si srbin!

p.s.ako srbin kaze da su litvanci veci ljubitelji kosarke ne znaci da kenja po srbiji !

pa nismo mi postali kosarkaska nacija onako,uz qrac,nego smo osvajali medalje pa zavoleli....tako to ide......znaci,ako smo osvojili mnogo vise nego oni ,a plus imamo i taj mentalitet da se primamo i bez razloga a vec kad ih ima......,znaci sasvim je logicno da smo i veca kosarkaska nacija......a na kraju krajeva,onako iskreno , bas me bre boli kita , ionako je tema toliko tupava da neznam koji k trazim ovde uopste
0

#13 Korisnik je van mreže   coach 

• Bomb
  • LocationBeograd

Postavio 29 januar 2012 - 18:25

Pregledajte člankepeki10, na 28 januar 2012 - 15:57, je rekao:

pitanje je sranje. Kako ja mogu da znam koliko litvanci vole kosarku? ni za srbe nisam siguran, jer recimo ja nisam ljubitelj, vise volim fudbal, dok imam druga koji mrzi fudbal ali kosarku obozava... on ne voli vaterpolo dok ja volim taj sport... sve zavisi od coveka do coveka, i ne mozemo generalizovati te stvari...

jedno pitanje a toliko pometnje....Ja sam prvi stavio da mislim da su Litvanci veci zaljubljenici u kosarku od nas...slicno sam procitao i od Rakovica, koji je dao intervju za B92...ovde nije pitanje ko je verniji, vec objektivno (kao sto kaze DovlaJoker) za koga mislite da je veci fanatik za kosarku ili fudbal...
0

#14 Korisnik je van mreže   D 

• Novajlija
  • Članci: 8
  • Učlanjeni: 30-maj 07
  • Locationbeograd
  • Zahvaljen: 1 puta

Postavio 06 februar 2012 - 18:44

Pregledajte člankecoach, na 29 januar 2012 - 18:25, je rekao:

jedno pitanje a toliko pometnje....Ja sam prvi stavio da mislim da su Litvanci veci zaljubljenici u kosarku od nas...slicno sam procitao i od Rakovica, koji je dao intervju za B92...ovde nije pitanje ko je verniji, vec objektivno (kao sto kaze DovlaJoker) za koga mislite da je veci fanatik za kosarku ili fudbal...

u kosarci Litvanci su jos u SSSR bili nosioci igre sa Sabonisom, Kurtinaitisom i Marculjonisom, a i prosle godine su kao domacini pokazali veliku strast za kosarko, gde su sale bile skoro svugde pune....
u fudbalu je tesko reci....mi mozda vise volimo, ali oni imaju jako vatrene navijace...tu je 50-50...coin flip :D:D
-1

Podelite ovu temu:

Strana 1 od 1
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

1 Korisnik(ci) čita(ju) ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika