Ko je veća sportska nacija? u kosarci i fudbalu
Postavio 28 januar 2012 - 07:38
Postavio 28 januar 2012 - 11:09
Postavio 28 januar 2012 - 12:01
Postavio 28 januar 2012 - 12:17
Postavio 28 januar 2012 - 13:09
zbog toga sutra se baca po 10e na Djokovica, na vaterpoliste a zatim i na rukometase... SRBIJA
Postavio 28 januar 2012 - 13:44
Odgovor ocekivan : MI pa cak i da su oni
A na pitanje ko vise voli svoju zemlju mi ili oni, tu sam na zalost siguran da je odgovor oni
Ne znam sta si hteo konkretno saznati ovim pitanjem, ali u svetlu ovih sportskih dogadjaja sutrasnja finala ce doci u sistemu 2/3 (djokovic mi je najsumnjiviji)
Postavio 28 januar 2012 - 15:52
spale, na 28 januar 2012 - 12:17, je rekao:
evo ja cu da ti objasnim:
Pitanje je bilo u vezi navijaca a ne ko je veca kosarkaska nacija- Coah:Mislim na navijace. Da li vise volimo kosarku od Litvanaca...(proctaj prvo predhodne postove pre nego sto ovako krenes da pisese)
tako da to nema veze sa rezultatima i medaljama i time sto smo prvaci sveta
a ako pratis basket onda znas da se litvanci drogiraju kosarkom(obozavaju kosarku, ne kazem da imaju rezultate) i ako vec odg. budi realan i ako si srbin!
p.s.ako srbin kaze da su litvanci veci ljubitelji kosarke ne znaci da kenja po srbiji !
Postavio 28 januar 2012 - 15:57
Postavio 29 januar 2012 - 00:17
JokerDovla, na 28 januar 2012 - 15:52, je rekao:
Pitanje je bilo u vezi navijaca a ne ko je veca kosarkaska nacija- Coah:Mislim na navijace. Da li vise volimo kosarku od Litvanaca...(proctaj prvo predhodne postove pre nego sto ovako krenes da pisese)
tako da to nema veze sa rezultatima i medaljama i time sto smo prvaci sveta
a ako pratis basket onda znas da se litvanci drogiraju kosarkom(obozavaju kosarku, ne kazem da imaju rezultate) i ako vec odg. budi realan i ako si srbin!
p.s.ako srbin kaze da su litvanci veci ljubitelji kosarke ne znaci da kenja po srbiji !
pa nismo mi postali kosarkaska nacija onako,uz qrac,nego smo osvajali medalje pa zavoleli....tako to ide......znaci,ako smo osvojili mnogo vise nego oni ,a plus imamo i taj mentalitet da se primamo i bez razloga a vec kad ih ima......,znaci sasvim je logicno da smo i veca kosarkaska nacija......a na kraju krajeva,onako iskreno , bas me bre boli kita , ionako je tema toliko tupava da neznam koji k trazim ovde uopste
Postavio 29 januar 2012 - 18:25
peki10, na 28 januar 2012 - 15:57, je rekao:
jedno pitanje a toliko pometnje....Ja sam prvi stavio da mislim da su Litvanci veci zaljubljenici u kosarku od nas...slicno sam procitao i od Rakovica, koji je dao intervju za B92...ovde nije pitanje ko je verniji, vec objektivno (kao sto kaze DovlaJoker) za koga mislite da je veci fanatik za kosarku ili fudbal...
Postavio 06 februar 2012 - 18:44
coach, na 29 januar 2012 - 18:25, je rekao:
u kosarci Litvanci su jos u SSSR bili nosioci igre sa Sabonisom, Kurtinaitisom i Marculjonisom, a i prosle godine su kao domacini pokazali veliku strast za kosarko, gde su sale bile skoro svugde pune....
u fudbalu je tesko reci....mi mozda vise volimo, ali oni imaju jako vatrene navijace...tu je 50-50...coin flip