Poker Srbija: Da je g***o kapital,ja bi se rodio bez dupeta ! written by ubiyen

Skočite na sadržaj

PokerStars - najveca online poker soba
  • 3 Stranice +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

Da je g***o kapital,ja bi se rodio bez dupeta ! Ocenite temu: *---- 1 Glasovi

#31 Korisnik je online   Zeromaker 

• HardCor3 Grinder
  • Grupa: Members
  • Članci: 2035
  • Učlanjeni: 08-juni 10
  • LocationIndjija
  • Zahvaljen: 435 puta

Postavio 23 februar 2012 - 15:03

@Ubiyen jel imas mozda neku statistiku vezanu za tvoje AA i KK da uvek padaju?
Ja ne znam stvarno koliko si ti odigrao ruku pa tek tako dolazis do zakljucka da ti AA i KK uvek padaju,i da ti ne prolaze u tih 90% slucajeva.

Ne znam da li je Rounder bio postavio ovde na forum sliku,ili neko drugi al nebitno,tacno se vidi u HM da su AA bili liku podeljeni 3000 puta,e sad ne znam bas koliko je on tacno ruku odigrao sve ukupno,al videlo se da su mu AA prosli oko 89% slucajeva.

[quote name='danilche123' timestamp='1329948660' post='83743']
Sreca je zaista nebitna u dugom periodu, sto se pokera tice.

A ko ti ovo garantuje?

Hvala bogu nikad nisam imao downswing koji je trajao mesec dana,a vidjao sam svakakve slucajeve.
Poker jeste sreca,budimo realni...ali mi nasom dobrom igrom pokusavamo da tu srecu svedemo na minimum.

@Djole

To sto naucis iz videa moras da primenis na stolovima,ne znam samo sta ocekujes da se obogatis za dan?
To sto si izgubio no deposit bonus...nista strasno,vecina njih to izgubi,budi srecan sto nisi dao iz svog dzepa pa izgubio.

Ovaj članak je uredio Zeromaker: 23 februar 2012 - 15:04

Winners never quit and quitters never win!!!
0

#32 Korisnik je van mreže   ubiyen 

• Fish?
  • Članci: 26
  • Učlanjeni: 28-decembar 11
  • Zahvaljen: 0 puta

Postavio 23 februar 2012 - 16:43

Pregledajte člankeZeromaker, na 23 februar 2012 - 15:03, je rekao:

@Ubiyen jel imas mozda neku statistiku vezanu za tvoje AA i KK da uvek padaju?
Ja ne znam stvarno koliko si ti odigrao ruku pa tek tako dolazis do zakljucka da ti AA i KK uvek padaju,i da ti ne prolaze u tih 90% slucajeva.

Ne znam da li je Rounder bio postavio ovde na forum sliku,ili neko drugi al nebitno,tacno se vidi u HM da su AA bili liku podeljeni 3000 puta,e sad ne znam bas koliko je on tacno ruku odigrao sve ukupno,al videlo se da su mu AA prosli oko 89% slucajeva.

Sreca je zaista nebitna u dugom periodu, sto se pokera tice.

A ko ti ovo garantuje?

Hvala bogu nikad nisam imao downswing koji je trajao mesec dana,a vidjao sam svakakve slucajeve.
Poker jeste sreca,budimo realni...ali mi nasom dobrom igrom pokusavamo da tu srecu svedemo na minimum.

ma lupio sam 90% ali nerealno mnogo mi izadje taj jebeni kec... objasnio sam da nisma bas preozbiljno pisao temu vise revoltiran pa aj da podelim sa nekim... ali generalno neki imaju manje neki vise srece to nije diskutabilno... sa AA je druga situacija mnogo manje tu ne moze da ti izadje K i da izgubis ( dobro moze KKK ali ajde :P). kapirma ja sve to svodjenje na minimum sve je to ok... ali nekad jednostavno nece.. ili te oce kad ne treba :P evo ti primera posto vidim da si ossvojio onaj turnir na betafair ( uzgred cestitam ) ja sam tu all in sa AK izgubio od 73o ne pitaj me zasto je krenuo sa tim ... jeste imao malo vise cipova od mene ali bio je pocetak jos... i ja nisam mogo da odolim da ne pratim sa AK mislim cak da su bili suit...
0

#33 Korisnik je van mreže   spale 

• Shark!
  • Članci: 485
  • Učlanjeni: 29-novembar 10
  • Locationkv
  • Zahvaljen: 125 puta

Postavio 23 februar 2012 - 17:09

neznam dal mi se vise svidja ime teme ili ovi tekstovi koji su usledili....ali dobro, makar se jos niste dohvatili namestenog softvera.......ili sam ja to preskocio?......uglavnom, ti si prijatelju malerozan i ja to kao iskusan igrac odmah vidim.....pusti ti ove pametne sa njihovim long run-om, varijacijom i ostalim glupostima koje su u stvari smislili samo da bi takve kao sto si ti navukli da gube pare ....."e znas brate,samo teraj,rezultati ce doci ovo ono.....".....ajde bre.....bs.......NECE REZULTATI DOCI NIKAD, GARANTOVANO...... samo ces tonuti sve dublje i dublje i uvek ces dobiti neko matematicko objasnjenje za to.....a tebe da zanima matematika i skola , ti ne bi ni mlatio praznu slamu i pokusavao da zaradis neku kintu dzabalebaroski, jel tako?......nego slusaj vamo, postoji samo 1 lek za to kod vas , "pravih malera".....teraj sve naopako.....kad dobijes aa ili kk i tako te monstere , odma fold....ali, uvek pokazi protivnicima sta si bacio.....ne obaziri se na njihove zlurade komentare jer oni ne znaju da si ti maler.....e onda kad dobijes 27off 38 off i tako te karte koje inace ovi "srecni " bAcaju, ti onda udri muski.....sto?....pa zato sto bi svako sa normalnim nivoom srece to dobio u tek 10% slucajeva a ti, kao predstavnik malera , ces to dobiti sigurno u makar 85% slucajeva!!!!!!!!!....eto, to ti je sva nauka prijatelju......e sad, posto ni ja nisam deda mraz, podrazumeva se da se ovakvi udarni saveti koji menjaju zivot iz korena placaju, pa ocekujem makar 70% profita u prvih 3 meseca.....posle moze fifti fifti.....ajde, pa sa srecom.....ustvari ne bre, ajd pa sa malerom.....
0

Zahvalili se 1 Član:
t5rex 

#34 Korisnik je van mreže   ubiyen 

• Fish?
  • Članci: 26
  • Učlanjeni: 28-decembar 11
  • Zahvaljen: 0 puta

Postavio 23 februar 2012 - 18:05

Pregledajte člankespale, na 23 februar 2012 - 17:09, je rekao:

neznam dal mi se vise svidja ime teme ili ovi tekstovi koji su usledili....ali dobro, makar se jos niste dohvatili namestenog softvera.......ili sam ja to preskocio?......uglavnom, ti si prijatelju malerozan i ja to kao iskusan igrac odmah vidim.....pusti ti ove pametne sa njihovim long run-om, varijacijom i ostalim glupostima koje su u stvari smislili samo da bi takve kao sto si ti navukli da gube pare ....."e znas brate,samo teraj,rezultati ce doci ovo ono.....".....ajde bre.....bs.......NECE REZULTATI DOCI NIKAD, GARANTOVANO...... samo ces tonuti sve dublje i dublje i uvek ces dobiti neko matematicko objasnjenje za to.....a tebe da zanima matematika i skola , ti ne bi ni mlatio praznu slamu i pokusavao da zaradis neku kintu dzabalebaroski, jel tako?......nego slusaj vamo, postoji samo 1 lek za to kod vas , "pravih malera".....teraj sve naopako.....kad dobijes aa ili kk i tako te monstere , odma fold....ali, uvek pokazi protivnicima sta si bacio.....ne obaziri se na njihove zlurade komentare jer oni ne znaju da si ti maler.....e onda kad dobijes 27off 38 off i tako te karte koje inace ovi "srecni " bAcaju, ti onda udri muski.....sto?....pa zato sto bi svako sa normalnim nivoom srece to dobio u tek 10% slucajeva a ti, kao predstavnik malera , ces to dobiti sigurno u makar 85% slucajeva!!!!!!!!!....eto, to ti je sva nauka prijatelju......e sad, posto ni ja nisam deda mraz, podrazumeva se da se ovakvi udarni saveti koji menjaju zivot iz korena placaju, pa ocekujem makar 70% profita u prvih 3 meseca.....posle moze fifti fifti.....ajde, pa sa srecom.....ustvari ne bre, ajd pa sa malerom.....

hahahahhahahaha :) vazi se ... svaki put kad dobijem sa 72o i 38o dam ti 70% od toga :P :P
0

#35 Korisnik je van mreže   Djoleee 

• Shark!
  • Članci: 495
  • Učlanjeni: 10-juli 11
  • LocationSABAC
  • Zahvaljen: 38 puta

Postavio 23 februar 2012 - 20:34

Dao iz svog dzepa 25 $ i izgubio 50 $ no depozit :) Pa ocekivao sam da se obogatim

Ma spale bre ti si dobar covek :) Ma lik se malo iskukao na bed bit i nista vise,izneli smo neke svoje teorije i tako Postavljena slika Nameste softver - neee Postavljena slika
0

#36 Korisnik je van mreže   uskebasi1 

• Shark!
  • Članci: 281
  • Učlanjeni: 05-avgust 11
  • Zahvaljen: 83 puta

Postavio 25 februar 2012 - 21:04

kao sto sam negdje procitao, mozak nam je tako programiran... ako sam ispred- dobijam ako sam iza- gubim...
a i matematicke sanse su nekako tu cudne, dobro poznajem teoriju ali mi je i dan danas nelogicno i neshvatljivo da je KK protiv AK samo 70-30... ili AK protiv 73 samo 65-35... da ne znam to odoka bi rekao da je KK protiv AK bar 90 posto, pa samo nas kec rusi...:D
kad se doda i rejk na sve to nije cudo sto mislimo da se svaki drugi put okrene kec vs nasih KK a da pogledamo u hem vidjeli bi da to nije tako...
0

Podelite ovu temu:

• 3 Stranice +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete započeti novu temu
  • Ne možete odgovoriti na ovu temu

1 Korisnik(ci) čita(ju) ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika