Mislim da je bila poslednja PokerSrbija liga koja je bila organizovana. Kako sam se relativno pre toga registrovao na forum, posaljem raletu PM da ga pitam za detaljnije instrukcije itd. U tom momentu mi jos nije bila izdata virtuonka i postojala je velika verovatnoca da ce liga da krene a da ja necu stici da napravim depozit.
Njegov drugi PM kaze "ako ne tako, smislicemo nesto" i ostavim mi covek svoj broj telefona. Posto, naravno, kartica nije bila izdata na vreme okrenem ja njega i kazem ja sam taj i taj i ne popricasmo se ni 5 minuta kaze on meni;
- "Nije frka. Koliko da ti uplatim? - (ono ovo nije video al tako mi je izgledalo lice); ja otezem ovo, ono (neprijatno mi) pa kroz zube procedim da sam razmisljao toliko i toliko - "OK uplaceno ti je."
WTF??? Dugujem pare liku kojeg nikad nisam upoznao niti video.
Kako ne volim da dugujem nikome a pogotovu ne nekom "glasu preko telefona", secam se da sam ga "jurio" danima da se nadjemo da mu dam pare a opusteni rale po sistemu "lako cemo" me je, nazovimo "kulirao". Naravno, moj ulitmativni poker skill se pokazao vec na prvom turniru koji sam osvojio (sick self brag) tako da smo ta dugovanja resili transferom player to player. Upoznali smo se tek mnogo nedelja kasnije, potpuno nekom drugom prilikom.
Dear raul, I love you. Molim te nastavi da pijes
_________________ A Pair Of Balls Beats Everything
_________________ Svakog ponedeljka u septembru u 21:00h: $100 Freeroll za Poker Srbija igračе! Poseti http://poker.770.com/pokersrbija/ i unesi kod SERB770 pri kreiranju naloga!
meh...cenim da se letaa samo sprda na markov racun
al meni druga stvar nije jasna. zasto se niko od moderatora ne seti da zakljuca temu? mislim, covek trazi istu stvar 10 puta, i to se razvlaci 3 meseca. A svima osim njemu je jasno da nece dobiti nista.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu